Published On: Sri, lip 15th, 2016

Kapoviću pravo dosadno…

Na križanju Savske i Vodnikove u Zagrebu postavljen je transparent Radničke Fronte kao poziv na današnji prosvjed “Karamarko, odlazi – dolje Vlada!” a koji počinje u 18 sati  na Markovu trgu.

Radnička Fronta postavljanje transparenta potvrdila je na svom Facebooku. Na njemu piše: “Karamarko, odlazi – Milanoviću, ne dolazi! Hoćemo pravu demokraciju!”. Ističu da se porukom na transparentu htjelo naglasiti da protivljenje nazadnoj i štetnoj vlasti u raspadu ne znači nužno i podupiranje prošle (i, po svoj prilici, buduće) vlasti.

Transparent na križanju Savske i VodnikoveFoto: Patrik Macek/PIXSELL

Na jednom od statusa kojim se poziva na prosvjed stoji: “Karamarko, čini se, odlazi – zasad samo iz Vlade. Uskoro, nadajmo se, i u zatvor. Vrijeme je i na ostale da odu – zajedno sa svojom nazadnom, štetnom i protunarodnom politikom! Vidimo se danas u 18h na Markovu trgu!”

Pojavio se i još jedan transparent  na kojem je Karamarko u društvu svoje supruge, uz tekst: “Karamarko, odlazi – ali ne iz Vlade nego u zatvor!”.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>