KAKVA UVREDA ZA USA I SAVEZNIKE: Bošnjački član predsjedništva u Kijevu se pojavio s istim oznakama koje su na sebi u Bosni nosili Al Qaeda napadači na WTC

 

Promocija terorizma kao vrijednosti nastavlja se. Željko Komšić, po nacionalnosti Bošnjak (da je Hrvat ili Srbin ne bi mu te države odbile dodijeliti državljanstvo, jer ga dijele najradikalnijim neprijateljima svog sustava) u Kijevu se pojavio s istom oznakom na sebi kakvu su svojedobno nosili Bin Ladenovi ljudi u BIH. Trojica od njih tisuće koji su nekažnjeno sudjelovali u obrednim klanjima nemuslimana u BIH (plus nekoliko zeničkih muslimanki koje su ubili prije samih sukoba ABIH i HVO u BIH , Alija je njihove obitelji ušutkao i iselio iz BIH, cure su smaknute jer su po gradu hodala u minjaku)  doživjelu su najslavniju smrt koju današnji džihadisti mogu samo sanjati. Kao nositelji ovog znaka kojeg je u Kijevu pokazao Komšić poginuli su rušeći WTC kule “Great Satana” u NYC. Njihov napad koordiniran je nit manje nit više nego iz BH ambasade u UN, a glavni koordinator je bio Abu Meali, odlikovan zlatnim ljiljanom, također nositelj istog znaka. SDA je , iako je USA-u obećala raskid svih odnosa s mudžahedinima igrala dvostruku igru. Jedan dio je mimikrijski iseljen, drugi su se skrivali u kampovima a treći poput navedenog Abu Mealija , dobio je novi bošnjački identitet i putovnicu BIH , s imenom čovjeka poginulog u Tuzli te kao novo biće odlazi tamo gdje svaki džihadist danas sanja da će biti – u NYC. U središte moći “Velikog Sotone” gdje je primao BH plaću za posao “vojnog atašea BIH” iako riječi na BH  jezicima znao reći nije. Osim možda “tekbir”. Postala je naime domaća riječ.

Komšić se prilikom posjete WTC-u nije pojavio s ovim znakom što će reći da je ipak svjestan da su ga nosili i borci Al Qaede u napadu na WTC a koji su bili pripadnici Armije BIH. Abu Meali nije jedini mudžahedin koji je nositelj Zlatnog ljiljana i mnoge njihove naturalizirane obitelji koje su tu došle kao agresori u našu zemlju kako bi širile džihad i Prostor džihada (Pogledati Patkovićeve govore iz rata) danas od nas u BIH primaju penziju.

Nakon rušenja WTC-a i uspješno obavljenog posla, SDA kvota bježi iz SDA isto jutro. Zašto ako nemaju ništa s tim i ako im nije završio mandat? Bili su to Husein Živalj, već ranije u Titovo doba osuđivan za protudržavno djelovanje i pripremanje nasilnih terorističkih akata protiv  sustava, najbliži intimus Alije Izetbegovića iz vremena dok je ovaj džihadist pisao kako muslimanu građanska država i građanski ustav nisu zamislivi i nikada ih ne sije prihvatiti, te narečeni Abu Meali. Bježe u sigurnu zonu. U europsku prijestolnicu Al Qaede tog vremena. Sarajevo. Prije tog su u Beču spalili bosansku putovnicu Bin Ladenu kao  i dokaz tko ju mu je izdao. Ljubi ih teta Bisera i čika Šefik Plenković Vukovarski.

Komšić je tijekom posjete WTC-u također provocirao Amerikance rječima da “njegovi glasači Bošnjaci su bili šokirani ovim događajem”. Koji točno? Je li moža Azizonja Bin Hasanović bio šokiran? Znaš li do koliko kasno u noć je slavio taj događaj i gdje? I kako to da netijaka u taj vakat zapošljava u Iransku ambasadu u ZG? Dežurnog grobara BIH. Čovjeka koji ima tak nasilnu povijest obiteljskog nasljeđa da ni infanticid ne smije komentirati. Da ga se feministice ne dohvate.

Uglavnom CIA je tada mogla  shvatiti: Komšić je treći put član Predsjedništva a ne smije javno postaviti pitanje SDA-u tko je poslao Al Qaeda člana u BH diplomatsku misiju 2001-e godine.

I shvatila je.

No ono što je uslijedilo tek je bio šok. Američka potpora u BiH uglavnom je išla u smjeru jedine terorističke stranke na tlu Europe. Jedine koja je ikada kadrovirala Al Qaedu na neku poziciju.

Bila je to jasna poruka svijetu da je USA pod ucjenom. Da nemaju odgovor na terorizam i da je nakon rušenja WTC-a napravljen deal s Bin Ladenom. Mi vama par država na Balkanu, rješit ćemo vam Sadama i Gadafija, i gdje god uprete, potpora na Kosovu, u Bosni, i organiziramo vam veliki doseljenički džihad val , invaziju na Europu, kroz “migrantsku krizu” a vi nama jamstvo da se ovo više neće ponoviti.

 

Sve kasnije što se dogodilo potvrda je ove teorije. Samo se sjetite iz kojih zemalja je startala invazija na Irak. Iz istih onih u kojima caruje Al Qaeda. I u kojima će kasnije buknuti ISIL.

Zato neće biti reakcije na znak na Komšiću, zato SAD šuti dok se u BIH provodi potpuna cenzura priče o Abu Mealiju, SDA i WTC-u i zato šute dok na Komšićevim skupovima džihadisti drže parole s pozivima na silovanje i nabijanje na kolac.

Ako su Ukrajinci avatari USA, USA je već odveć dugo vremena avatar organizacije kojoj ne mogu pronaći protuotrov. Troglodit, čovjek iz pećine, Bin Laden, to je očito jako dobro smislio.

 

Ili se naprosto globalni planovi Saudije poklapaju s globalnim planovima USA.

 

I naravno da EU parlamentarci o ovako nečem nikada nisu ni razmišljali. Oni su trenutno fokusirani na to kako uništiti Rusiju. Ljubi ih teta USA, teta Bisera i Šefik Plenković Vukovarski.

Agencijski tekst: 

 

Nastavak politike lažnog predstavljanja, podvaljivanja i sramoćenja institucija Bosne i Hercegovine dogodio se ponovno kada je Željko Komšić, izabran bošnjačkim glasovima na mjesto hrvatskog člana Predsjedništva BiH, o trošku građana BiH, navodno u ime Predsjedništva BiH, otišao u posjet Ukrajini, stoji u reakciji Kluba hrvatskog naroda u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

U reakciji je istaknuto da je, zanemarujući kako Bosna i Hercegovina od 19. svibnja 1998. ima jednu zastavu i jedan grb pod kojim djeluju predstavnici BiH na državnoj razini, ovaj kradljivac hrvatske pozicije političkog predstavljanja ovaj put obmanuo i napaćeni ukrajinski narod i predsjednika Ukrajine svojim znakom ljiljana tijekom službene posjete.

-Postavlja se pitanje koga taj čovjek predstavlja, zašto na službenoj posjeti Predsjedništva, kako su to priopćili javnosti, nosi neko obilježje koje se isključivo veže za simbole i ratne zastave koje su koristili Bošnjaci u ratu. Čiji je on član Predsjedništva i zašto narušava procese pomirenja i normalnog funkcioniranja BiH, istaknuto je u reakciji Kluba hrvatskog naroda u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH.

Odavno je Željko Komšić, bez ikakve sumnje, kako se dodaje u reakciji, pokazao da je izgubio sposobnost poštivanja ustavnog poretka ove zemlje i istovremeno potvrdio svoju spremnost i namjere na kršenje Daytonskog sporazuma za mir u BiH, Ustava Federacije Bosne i Hercegovine i Ustava Bosne i Hercegovine, kao i na nepoštivanje vladavine prava.

-Njegova pojavljivanja u javnosti s obilježjima koja uzrokuju ponovne sukobe i nemogućnost uspostave normalne BiH kao i javna obraćanja su podrivali Ustav BiH, obeščastila cjelokupno Predsjedništvo Bosne i Hercegovine, a naročito dužnost hrvatskog člana Predsjedništva BiH. U svojstvu člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Željko Komšić je imao zakonsku i moralnu obvezu promovirati stabilnost i pomirenje. Međutim, ovakav član Predsjedništva BiH u kontinuitetu podriva postignuti napredak prikazujući BiH kao nemogućom državom. U jednom pristojnom društvu nema mjesta za neodgovornu vanjsku politiku, narušavanje institucija BiH te politiku lažnog predstavljanja koja znači izdaju najboljih interesa onih koji su, na žalost, bili navedeni da mu ukažu svoje povjerenje. Pozivamo nadležne institucije i Ured visokog predstavnika da poduzmu odgovarajuće mjere u cilju zaštite ustavnog poretka i sprječavanja narušavanja ugleda Bosne i Hercegovine, zaključeno je u reakciji kluba hrvatskog naroda u Domu naroda Parlamenta FBiH./HMS/