Published On: Sri, lis 5th, 2022

KAKVA PLJUSKA KOMŠIĆU, KOJOVIĆU I LAŽNO TOLERANTNOM SARAJEVU: Krišto je osvojila veliku židovskih, srpskih i romskih glasova u BIH

Velika većina Roma (Švrakino selo) Židova, Srba, pored BH Hrvata, glasali su za Borjanu Krišto. Odnijela je 99% hrvatskih glasova te natpolovično pobijedila među “federalnim manjinama”. Stoga je njena pobjeda nad Komšićem više nego samo moralna.

Ona je ponizila i njegovu teoriju o njegovoj navodnoj borbi za “sve građane BIH bez obzira na vjeru i naciju”.

Nije li ingrigantno da kandidat koji se poziva na taj princip u svoj sore otimačine upiše 99% glasova muslimana, od kojih su opet 99% njih suniti, čak niti 5% šijitskih niti alavitskih glasova nema, a 99% njetovih glasova su potom bošnjački.

S druge strane kandidatkinja koju su ponudili Hrvati i hrvatski narod, dobila je potporu svih ugroženih skupina u Federaciji BIH.

HNSBIH nesvjesno ili namjerno tako postaju stranke zaštitnice ne samo Hrvata u FBIH nego svih drugih nacionalnih i vjerskih skupina koje su se osjetile ugrožene od SDA džihada i divljana sarajevske političke elite.

Od tud Borjani toliko glasova u pretežito romskom naselju Švrakinom selu. Od tud joj toliko glasova Srba Drvara, Glamoča, Grahova. Čak niti narod Komšićeve majke ne glasa za smeće.

Kad bi se izvršilo ispitivanje među federalnim Srbima i Židovima dobili biste isti rezultat. Svi oni bi vam rekli: Naravno da ćemo poduprijeti onu političku opciju koja se bori da u Dom naroda, sami biramo svoje predstavnike a ne da nam ih nameću Bošnjaci.

Svi bi to potvrrdili. Osim Dunovića. Halal Srbende. Loše kopije malog bošnjačkog vezira. Komšića. Političkog hemeroida Zlatka Lagumdžije. Koji je jednom prilikom kad je Zlatko ušao u SDA prostorije, tamo, iza leđa Zlatku pukao. I od tada je tamo. Ne izlazi.

guest
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Pod Orjenom
Pod Orjenom
1 mjesec prije

Kabul je tolerantniji od Sandžakjeva, tj. Sarajlabada. Davno sam pisao ođe?
,da bi građani BiH (9 kantona, Brčko Distrikt, RS) trebali da održe referendum da se Kanton Sarajevo izbaci iz države i da se ogradi žicom. Puštati ih van uz masnu maltarinu. Isto kao što oni svima nama gule kože svih ovih godina. Možda onda napokon zaostala islamistička pripizdina dođe tobe.

TREF
TREF
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
1 mjesec prije

Prijatelju seljače ti nam samo možeš gl a bati ako ti dozvolimo jer si ti samo za koza seljačehercegovačkokatolički.

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  TREF
1 mjesec prije

Može ti ga mama podudlati strancima ili Arapima. Isto kao što ste u ratu radili. Obrij ga ljakse.🖕 za sve ,,heroje” odbrane grada.

Nora noćna mora
Nora noćna mora
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
1 mjesec prije

🤣🤣🤣

nisam kriv
nisam kriv
1 mjesec prije

Herceg Bošnjak je organiziro svoje u Švrakinu , fala Herceg Bošnjak !

Izmetbegović
Izmetbegović
1 mjesec prije

Ljudi, s,ejd,o je nebitan,ne pita se ni u kući.. H.D.Z je nezaobilazan faktor u formiranju vlasti a činjenica je da je Č,ov,ić profe,sor-do,ktor za sve po,tur,i,ce.. Sve će im uzeti i pre,vesl,ati ih a šm.it će još malo izmjeniti ust,av i eto ga.. 😁

Izmetbegović
Izmetbegović
1 mjesec prije

Nakon svadbe ‘od milion maraka’ i godine dana zajedničkog života, brak Jasmine Izetbegović i Ćamila Humačkića završen je.Jasminini roditelji živkovići su podržali zetov biznis.. 😂😂

Blanka
Blanka
1 mjesec prije

Jesu li to sada legitimni glasovi iz Svrakinog sela?
Pitam za frienda Dragana….

AC/DC
AC/DC
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
1 mjesec prije

Naravno da nisu ali je dobar pokazatelj kako se većinski nacionalizam
“bori” za prava manjina!
Tu je Sejdić trebao dobiti 100% potporu.
Tebi nažalost često malo stablo zakloni vidokrug
da šumu iza njega uopće ne vidiš!