KAKVA LJUDESKARA JE TAJ NAŠ LUKA: Modrić još jednom pokazao grandiozno srce

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić još jednom je pokazao kako, osim sjajnog nogometnog umijeća, ima i veliko srce.

Prema pisanju De Limburgera, kapetan “Vatrenih” je priuštio dan za pamćenje teško bolesnom desetogodišnjem Tinu Vukadinu iz Roermonda.

Dječak boluje od teške metaboličke bolesti, zbog toga je u prošlosti bio podvrgnut transplantaciji jetre i bubrega, pišu lokalne novine. Zahvaljujući zakladi FC Robinstijn, koja ispunjava nogometne želje djece, Tin je u srijedu potpuno zaboravio na svoju bolest.

Dječak je dobio dozvolu za ulazak na teren De Kuipa kako bi se susreo sa svojim idolom.

“Bilo je nestvarno i užasno uzbudljivo. Bio je tako impresioniran. Po cijele dane gleda videe koje mu šalju kolege iz razreda. Sve su snimali na televiziji”, kazala je majka.

Tin, njegov mlađi brat Fran i njihovi roditelji su dan nakon utakmice protiv Nizozemsjke otputovali u hotel hrvatskih igrača u Schiedam, gdje se Modrić susreo s njima.

“Pričao je s nama petnaestak minuta. Nismo ga željeli predugo gnjaviti, bio je vrlo opušten”, kazala je majka Irina za De Limburger.

Zvijezda “Vatrenih” i Real Madrida ostavila je snažan dojam na obitelj.

“On je tako normalan, nevjerojatno kako ima obje noge na zemlji. Toliko je voljen ne samo zbog svog nogometa, već i zbog svoje osobnosti”, dodala je.

Obitelj je na koncu napustila hotel s hrvatskim dresom u i porukom: “Za Tina i Franu, od srca Luka Modrić”.