KAKO SJAJAN DOKAZ SDA RUŠENJA DAYTONA: Savjetnik “hrvatskog člana” Predsjedništva raspištoljio se osim protiv Schmidta i protiv prava naroda Željka Komšića

Možete li zamisliti da savjetnik predsjednika Bidena javno nastupa protiv prava američkog naroda i da je po nacionalnosti Bošnjak te da ga biraju Bošnjaci?

Možete li zamisliti da savjetnika predsjednika Srbije nameću Bošnjaci i da on javno istupa protiv prava Srba u Srbiji?

Možete li zamisliti da predsjednika Turske kao i njegove savjetnike Turcima nameću Bošnjaci i da savjetnik Rejepa Erdogana javno nastupa protiv nacionalnih prava Turaka u Turskoj?

Možete li zamislit da predsjednike Austrije i Njemačke nameću Bošnjaci, da se savjetnici predsjednika Njemačke i Austrije zovu Aldini i da su Bošnjaci i da javno nastupaju protiv prava Njemaca i Austrijanaca?

No upravo ta nazi državica, Austrija, putem svog nazi patuljka Petritscha otela je Hrvatima prava u vlastitoj domovini, 2001 godine, i njihova prava dodijelila Bošnjacima

Tako danas iz pozicije savjetnika “Hrvata” u Predsjedništvu, Bošnjak, zagovara uređenje države koje Komšić po ustavnoj obvezi ne smije zagovarati, jer je prisegnuo na čuvanje konstitutivnosti i Ustava.

Iz pozicije uzurpatora, savjetnik Uzurpatora, inače predsjednika koji obožava Ustaše, poput Ustaše Blaža Kraljevića, javno zagovara masovan progon Hrvata iz ustavnih prava u vlastitoj im domovini.

Tako je to s ustašama.

Na žalost po hrvatskim birtijama i dalje urliču ljudi koji vjeruju da su ustaše bile hrvatska vojska, a ne austrijska protuhrvatska teroristička organizacija. Koja je uostalom ubijala i hrvatske svećenike i progonila hrvatske lidere. Poput Mačeka.

Ne kužimo zašto ustašoidi ne podrže Komšića? On je za državu do Drine i progon Dodika. Luburićevci odlučite se.