KAKO NAS OHR NACISTI SAMO PONIŽAVAJU: Himna BIH identična je glazbi iz filma “Životinjska farma”. Slučajno? To ćete morati pitati OHR

Nitko ne voli biti idiot. Niti biti ponižavan. Nitko ne voli da ga drugi uče kako se živi i kako se uređuje država i društvo. Osim nekih dijelova BiH koji uporno traže da strane gazde,  mimo svih zakona i logike, unatoč svakom pravu, ostaju u BIH i sebi dodjeljuju neograničene moći.

Samo neki dijelovi BIH , oni političari, koji se zovu ironično “probosanskima” žele da našu zemlju svijet smatra idiotskom zemljom, ukratko farmom glupih životinja, i takvi žele da nas OHR uči kako se živi, i kako se pravi država i društvo.

 

Ti isti “patrioti” neprijateljem ove zemlje smatraju isključivo one narode i one lidere kojima je dosta OHR divljaštva i kolonizacije.

A o tome što OHR misli o nama najbolje govori ovaj video.

Sjetimo se, himnu BIH nametnuo je Visoki predstavnik.

Odluka o Zakonu o Državnoj himni Bosne i Hercegovine

U skladu sa svojim ovlaštenjima prema Aneksu 10. Općeg okvirnog sporazuma za mir u Bosni i Hercegovini i članu XI Bonskog dokumenta, odlučujem da Zakon o Državnoj himni Bosne i Hercegovine stupi na snagu odmah na privremenim osnovama, dok Dom naroda ne usvoji ovaj zakon u utvrđenoj formi, bez amandmana i dodatnih uvjeta.

25. juni 1999.

Visoki predstavnik
Carlos Westendorp
Sarajevo

Zašto je OHR povezao narode BIH s farmom odnosno s farmom životinja na kojoj rastu male glupe životinjice kojima će upravljati OHR, te Ankara i Beč te kad se životinjice pobune zaprijetit će nam i US ambasador NATO cijevima, odgovore na ta pitanja, dragi narodi možete dobiti  putem mail adrese OHR-a.

 

 

more recommended stories