Published On: Sri, svi. 22nd, 2019

Kako izgledaju naslovi na Senadovoj Bosni nakon što se supruga “udala” za Komšića?

 

“Komšić poderao Dodika, Komšić ohladio Čovića, Komšić izludio Lovrinovića i Musu, Dodik se prepao Komšićeve prijave, Komšićeva topla preporuka…”

Sve tu to Headlinesi na mediju koji se nekad smatrao bardom nezavisnog novinarstva. A koji se u šali danas zove Slobodna Bosna.

Priča ide ovako. Senad ima suprugu. Zove se Danka. Danka voli Europu. Danka voli sve što vole mladi. Voli teretanu. Voli dečke iz teretane. Voli europski ugođaj. Voli jastoge. I ne voli biti u Bosni. Naročito ne u Slobodnoj Bosni. Jer tamo sve bazdi po alkoholu.

Danka je postala ambasador. O hrvatskom trošku. Imenovao ju je Komšić. O hrvatskom trošku. Tako mrzak narod a tako drage pare tog istog naroda.

Danka je dakle postala ambasador. Slobodna Bosna postala je Komšićev Senad.

Senad i dalje može pisati oštroumne kritičke tekstove o skandaloznoj Željani Zovko, i Čovićevim diplomatskim kadrovima.

Jer tako to naručuje Dankin šef. I Senadov šef. I vlasnik slobode. U Slobodnoj Bosni. A sve to plaćeno parama naroda, s kojim ne djeli ni jezik ni povijest, ni budućnost niti bilo kakav zajednički narativ. Drage su im hrvatske pare. Senadu, Danki , Željku. I mrsko im je sve što je od ovog naroda izrečeno. Naročito mrze riječ “ravnopravnost”.

 

Danka Savić inače, uposlena je u hrvatsku kvotu MVP-a tijekom mandata u kojem je HDZBIH imao i još ima vlast na državnom nivou. Što će reći da su hrvatski ministri u Vijeću ministara mogli spriječiti njeno uposlenje u kvotu koja joj ne pripada, ma koliko se Crnadak trudio da ju uposli. Postojao je čak i moratorij na upošljavanje u državnu službu. Kako je Crnadak proveo Savićku ispod radara Bevandi i ostalima, to samo Bevanda zna. Pitanje je je li se uopće protivio? Odnosno pitanje više nije zašto nije bilo hrvatskog odgovora. Pune 4 godine nitko vidio nije nikakvog hrvatskog odgovora.

Poskok.info