KAKO INDEX OBMANJUJE HRVATE: Milanovića je napao švicarski list? Ne, nego albanski novinar Enver. Musliman iz Prištine. Suradnik Al Jazeere…

Al Jazeera je svojedobno prosvjede hrvatskih studenata u Mostaru protiv trećeg nametanja Komšića, objavila na način da je u video prilog ubacila scene paleža i nasilja s Bliskog Istoka, kako bi ih prikazala radikalnima. Radi se o jedinstvenom slučaju u modernom TV novinarstvu. Al Jazeera i danas putam Sportske TV u RH emitira svoju propagndu.

Enveri i Senade infiltrirani su i u hrvatske medije. Hrvatska je danas pod medijskom okupacijom. N1 TV s koje se poručuje “Jebo Vas Vukovar” ne odgovora RH državi jer joj je središte u Luxemburgu.

A traži nacionalnu koncesiju.

Jako je važno bilo naglasiti tko je autor teksta u kojem se napada Milanovića.

Index to nije naglasio te je tekst opremio smiješnom , ridikuloznom fotografijom.

Kada ćemo na Indexu vidjeti i službenu oznaku “halal” certificiranog portala ne znamo.

No on to odavno već jeste.

Podsjetimo antikoruptivni Index je odbio napisati da je njegova kolumnistica iz BIH, krivotvorila životopis kako bi se domogla unosne pozicije u BH diplomaciji.

Tko je novinar koji je napao Milanovića a kojeg Index naziva “švicarskim novinarom”?

Enver Robelli rođen je 1973. na Kosovu. Fokusiran je na muslimansko pitanje na Balkanu. Neobjektivan je i pristran. Ono što on piše nije pogled švicarske javnosti na Hrvatsku i BiH nego pogled islamoekspanzioniste.

Taj podatak je jako važan kod opreme teksta.

Taj podatak je Index.hr preskočio.

 

Možemo li zamisliti da u švicarskom listu Hrvoje Hrvatović objavi kritički tekst o bošnjačkoj politici i političarima a da Index preskoči taj detalj, te naslov opremi prednaslovom: Švicarski list o bošnjačkom vođi: Neotesan je, agresivan i smatra da mu pripada cijela Bosna.

Teško. Halal portalu se to ne može dogoditi.