Published On: Sri, ožu 29th, 2023

Kako bi serija “The Last of Us” izgledala da se snima na Balkanu: Parodija hit na internetu

Srpski YouTuber Miloš Milaković na svom YouTube kanalu predstavio je parodiju na popularnu HBO-ovu seriju “The Last of Us” koja je ubrzo osvojila društvene mreže.

Post-apokaliptična drama prati Joela dok pokušava preživjeti štiteći 14-godišnju djevojčicu Ellie, koja je možda posljednja nada čovječanstva. Priča se odvija 20 godina nakon pandemije koju je uzrokovala Kordyceps, gljiva koja pretvara ljudska bića u čudovišta poput zombija.

U parodiji popularne serije, Miloš glumi Joela, a lik Elia tumači Milica Lukić. Sama priča o seriji u izdanju koje je YouTuber predstavio dobiva “balkansku” verziju događaja.

“Kakvo je ovo vrijeme, šta je ovo… sad sunce, sad… samo neka se sve nekako završi, ja bih trebao ići u tu Grčku, na taj otok Lezbos da se odmorim dvadeset dana. sympathy”, kaže Miloš na početku parodije koja je osvojila društvene mreže.

U komentarima su se nizale pohvale na njegov račun, pa su čak napisali da je “bolja od originalne serije”.

“Legendarno, kakva kvaliteta, humor, tema, glumci svi na mjestu, svaka ti čast”, “Iskreno, ovih devet minuta je bolje od 90 posto filmova i serija na našem tržištu”, bile su samo neke u nizu.

Podsjetimo, nedugo nakon izlaska svih epizoda, serija “The Last of Us” postala je najgledanija u Europi i Južnoj Americi u povijesti streaming servisa HBO Max, prenosi Klix.ba.

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare