Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

ZVONKUDIN REFORMATOR: Pravaške ustašiće natjerao da skupljaju potpise za SDP

Must Read

Top tema ovih dana u Posušju je tko će biti na listi SDP-a koji se u Posušju prijavio na izbore i za Općinsko vijeće a po prijavi koja se može vidjeti na stranicama Centralne izborne komisije se sprema u utrku i za Načelnika.

Unatoč svim nastojanjima i raspitivanjima o tomu tko će biti na listi SDP-a nismo uspjeli saznati niti jedno ime. Nakon uzaludnih zapitkivanja tko su ti SDP-ovci u Posušju odlučili smo krenuti obilaznim putem, svojevrsnom igrom detekcije pokušati otkriti tko je skupljao potpise za stranke kako bi se mogle prijaviti na izbore. Rezultat je slijedeći.

Potpise potpore su sakupljale stranke kojima su ti potpisi trebali kako bi se prijavili na izbore u našoj općini. Sakupljali su potpise umirovljenici, HSS-ovci, HSP Herceg-Bosne, HKDU, sve odreda stranke kojima su oni i trebali za prijavu.

I jedna kojoj nisu trebali, Hrvatska stranka prava Zvonke YUrišića.

Doznali smo naime, kako su potpise sakupljali vijećnica HSP-a u OV Posušje Marijana Markota, načelnikov brat i član Nadzornog odbora JP Pošte Darko Polić, Mate Pavković-Lucić, nekadašnji kandidat HSP-a za načelnika Posušja a trenutno jedan od direktora u Elektroprivredi HZHB te još neki mlađi i manje javnosti poznati članovi HSP-a koji vjerojatno nisu niti znali za koga sakupljaju potporu pa ih stoga nećemo imenovati.

Bitno je napomenuti kako je u to vrijeme kada su pravaši sakupljali potporu komunistima platforma još uvijek bila stabilna i kako je ljubav između ove dvije stranke cvjetala.

Sada, nakon potonuća i raspada platforme postaje upitno hoće li se SDP i pojaviti na izborima u Posušju a ono što je nepobitno je kako su YUrišićevi pravaši još jednom dokazali svoje „hrvatsvo“ i jasno nam dali do znanja svima tko su i što su.

Sitni kokošari koji bi prodali i rođenu mater za par stotina maraka ili fotelju u kakvom Nadzornom ili Upravnom odboru.

Stoga, predlažemo im izborni slogan „Drugovi i drugarice, za Dom spremni“!

posusje-online.com

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Blokirali smo oglase izdajničkog DC-a Mate Granića

Jer novcem se može kupiti sve i svakog u RH. U HercegBosni ne može. I nemoj da nam netko smeće...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -