Published On: Ned, sij 31st, 2021

JOŠ JEDNA ŽRTVA PROMETNE NESREĆE KOD GRABOVICE Ozlijedama podlegla i 60 godišnja žena, čiji su kćerka i zet jučer poginuli

U Kantonalnoj bolnici „Dr. Safet Mujić“, na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivnu njegu sinoć je, malo prije ponoći, od posljedica stravične prometne nesreće, koja se jučer dogodila u mjestu Grabovica, podlegla Kadira M. (60).

Nesretna žena je, kako je “Avazu” kazao dr. Mehmed Haznadar, šef Odjela, s izuzetno teškim tjelesnim ozlijedama, u komatoznom stanju, dovezena u ovu bolnicu, a uprkos silnim naporima liječnika, koji su je i reanimirali, ona je, nažalost, podlegla.

Podsjetimo, ona se nalazila u automobilu Opel Astra, u kojem su poginuli njena kćerka Jasmina O. i zet Rusmir O., dok su njihova djeca, od devet i 12 godina, teško ozliješena, a hospitalizirani su u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar i gdje su, za sada, stabilno.

U toj bolnici je i vozačica Audija, M.I. (20), koje je, također, sudjelovalo u ovoj nesreći, a koja je sinoć podvrgnuta operativnom zahvatu, nakon što je zadobila teške tjelesne ozlijede.


uskrs ephzhb