Published On: Pet, tra 22nd, 2022

Johnny Depp je prijatelju sugerirao odvratne ideje o svojoj bivšoj ženi

Suđenje između Johnnyja Deppa i Amber Heard se nastavlja, a svakim danom je sve gore.

Nakon posljednjih događaja gdje je Depp opisao jedan od incidenata s bivšom suprugom kada je ostao bez dijela prsta, ali i Amberino priznanje da je fizički napala glumca, na sudu se pojavio još jedan dokaz.
Riječ je o šokantnim SMS porukama koje je Depp poslao svom prijatelju, glumcu Paulu Bettanyju, gdje, između ostalog, predlaže utapanje i spaljivanje Amber.

Amberin odvjetnik Ben Rothenborn spomenuo je Deppa Bettanyja, pitajući ga je li on “dobar prijatelj kojeg je drogirao”. Glumac je odgovorio da je to “čudno pitanje”, ali je potvrdio ove navode.

Rothenborn je potom pročitao poruke koje je Depp slao Bettany dok je još bio u vezi s glumicom.

“Spalimo Amber”, bio je sadržaj jedne poruke, ispod koje se nanizalo još njih: “Udavimo je prije nego što je spalimo”, glasio je sadržaj druge.

Poruke uznemirujućeg sadržaja su se nastavile, a u jednoj je Depp rekao: “Nakon toga, pojest ću njezino spaljeno tijelo kako bih bio siguran da je mrtva.”

Depp, koji se sudu ispričao zbog neprimjerenih riječi iz poruka, potvrdio je da je njihov sadržaj istinit i da su poslane prije nego što se par vjenčao, a njemu blizak izvor tvrdi da je glumac zapravo citirao frazu iz “Monthy Pythona” .

U nekim drugim porukama Depp je priznao da je psihički “pao”, da je bio nasilan te da je pio alkohol i pio tablete.

Sud je pročitao i poruke poslane 17. siječnja 2013., gdje je Depp Amber nazvao “idiot kravom”, a potom ju je 2015. nazvao “prljavom kučkom” u poruci poslanoj njezinoj sestri.

Glumca, kojeg je Amberina bivša asistentica u svom svjedočenju prozvala “džentlmenom”, namjerno je zadirkivalo pitanje pokušava li se “tako ponašati”, na što je i on odgovorio potvrdno.

“U osnovi je tako kada imate duboke korijene na jugu i Kentuckyju. Nisu samo vaši roditelji, nego i baka i djed koji su odgojeni da budu južnjački džentlmeni”, objasnio je.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
SMRT SH FAŠIZMU (ORIGINAL, Bošnjak musliman)
SMRT SH FAŠIZMU (ORIGINAL, Bošnjak musliman)
2 mjeseci prije

KO PRIMI ISTO ODLIKOVANJE KO DE:RPE I PE:DOFIL PAHOMIJE..
I KOGA JE TARABIO MARILYN MANSON…
I KOGA JE NEMANJA KUSTURICA PRODUCIRAO….
TOME JE SASVIM PRIRODNO UBITI, SILOVATI I ZAPALITI….
NJEMU JE PRIRODNO BITI SRB IN….