Published On: Uto, kol 15th, 2017
#3rd | By Desk

Jelena Rozga: Radujem se publici i nastupu u Širokom Brijegu

U okviru programa Dana grada Širokog Brijega, na blagdan Velike Gospe, održava se sadržajan zabavno-glazbeni program. Nastupiti će bend „Kiše jesenje“. – Veseli nas ovaj nastup u slavljeničkom ozračju. Puno toga veže nas za Široki gdje smo snimali spot za pjesmu „Super premija, kaže Petar Parlov, član benda.

Na sam blagdan Velike Gospe i Dan grada Širokog Brijega na ljetnoj pozornici na Trgu žrtva, kod Križa, nastupit će popularna Jelena Rozga.

– Veseli me to što će Jelena Rozga svojim nastupom doprinijeti ukupnom širokobriješkom ozračju na blagdan Velike Gospe i Dan našega grada. Kada odabiremo izvođače za taj dan, nastojimo da to bude netko tko je prihvatljiv za što veći broj građana, a Jelena je svakako jedna od njih – kaže gradonačelnik Miro Kraljević. Nastupu se veseli i Jelena Rozga: – Radujem se što ću imati priliku prvi put pred širokobriješkom publikom otpjevati i pjesme s novog albuma, „Moderna žena“, „Pismo-glava“…

Nadam se da ću ih skupa pjevati s publikom, a ja obećavam super provod i nezaboravnu zabavu uz nove i stare hitove, kazala je Jelena. Očekuju se tisuće posjetitelja iz čitave Hercegovine i Dalmacije.