Published On: Pet, srp 13th, 2018

JEDNA OD NAJDIRLJIVIH PRIČA IZ RUSIJE U svečanoj loži na polufinalu bio je i dječak iz Izraela, a njegova povezanost s Hrvatskom ganut će vas do suza

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu nazočio je polufinalnoj utakmici između Hrvatske i Engleske, a osim supruge, s njim na stadionu bilo je dvoje tinejdžera: Mika Lipsker (18) i Alon Eizarayev (13), koji boluju od karcinoma.

Velikodušna gesta izraelskog državnika doista je posebna jer je u Rusiji boravio službeno, a kada su mu rekli da na polufinalnu utakmicu može povesti dva gosta nije previše dvojio. Miku poznaju već godinama, a Alona su odlučili povesti jer su njegovi roditelji emigrirali iz Rusije i veliki je ljubitelj nogometa.

Jedna od najtoplijih priča ovogodišnjeg Mundijala također je povezana s Hrvatskom. Kako je objavljeno na Vladinu Twitteru, Alon Eizarayev imao je samo šest godina kada mu je transplantirano srce donirano iz Hrvatske.

– Alone, nevjerojatno si hrabar i vjerujemo da ćeš biti insipiracija mnogima, stoji na Vladinu Twitter profilu, koji je u svečanoj loži upoznao premijera Andreja Plenkovića.

Tom prilikom mu je hrvatski premijer darovao vlastiti šal.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x