Published On: Sri, ruj 16th, 2020

JE LI U POZADINI CIJELE PRIČE POMNO KOVANI PLAN INVAZIJE NA KINU? Sada se najednom pojavila Kineskinja koja je prebjegla u SAD tvrdi da SARS-CoV-2 potječe iz laboratorija!

“Virus dolazi iz laboratorija”, tvrdi kineska virologinja koja je dugo radila na Sveučilištu u Hong Kongu i koja je, prema vlastitim izjavama, istraživala novi koronavirus od kraja 2019. godine. Ovom izjavom znanstvenica tvrdi ono u što su mnogi ljudi dugo vjerovali.

Dr. Li-Meng Yan kaže da je istinsko podrijetlo virusa nazvanog SARS-CoV-2 možda vojni laboratorij u Wuhanu, ali nikako tamošnje tržište životinja. Sada su dr. Li-Meng Yan i još trojica istraživača predstavili su znanstveni rad (“Paper”) koji bi trebao dokazati kako je virus proizveden.

Rad je pisan na 26 stranica na engleskom jeziku. Bezbroj je tu tehničkih pojmova, teško razumljivih većini. Istraživači su 14. rujna svoj dokument prenijeli na Zenodo, internetski servis za pohranu znanstvenih podataka. Naslov rada glasi: “Neobične značajke genoma SARS-CoV-2 ukazuju na sofisticiranu laboratorijsku preinaku – umjesto na prirodni razvoj”. U kratkom sažetku, na stranici 1, istraživači pišu kako su javnosti pružili dokaze da je SARS-CoV-2 laboratorijski proizvod. Rečeno je da je napravljen pomoću “koronavirusa šišmiša ZC45 i / ili ZXC21”.

Proizvodnja virusa u laboratoriju je jednostavna i traje “oko šest mjeseci”, navode. Nakon toga slijedi kratki uvod u njihov znanstveni rad: „Kao koronavirus, SARS-CoV-2 se značajno razlikuje od ostalih respiratornih i / ili zoonotskih virusa (koje životinje prenose na ljude, nap.); napada nekoliko organa; može se pojaviti asimptomatski tijekom duljeg vremenskog razdoblja; lako je prenosiv i visoko smrtonosan za rizične pacijente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>