Published On: Pet, pro 14th, 2018

Je li pretjerala? Ivana Vida pozvala na javno sramoćenje djevojke koja je vrijeđala Domagoja

Djevojka se s ružnim komentarom o mom suprugu zakačila na krivu osobu! Zašto šutjet? Zato što sam žena poznatog nogometaša i pritom ne iznosit svoje mišljenje, upitala se supruga nogometaša Domagoja Vide

Bivša Kraljica Hrvatske Ivana Vida (24) sinoć je objavila fotografiju supruga, nogometaša Domagoja Vide (29) na profilu svoje društvene mreže, ali komentar jedne od njezinih pratiteljica na račun izgleda reprezentativca nije joj se ni najmanje svidio. Oštro je uzvratila i pozvala na, kako je opisala, ‘javno sramoćenje’ djevojke koja je autorica sporne objave. Gospođa Vida cijelu je noć provodila internu istragu među obožavateljima koje je pozvala da joj pomognu identificirati autoricu komentara. Soči: Vidine majka i supruga s malenim Davidom bodre reprezentativce s tribina | Autor: Igor Kralj/PIXSELL

FOTO: Igor Kralj/Pixsell

Sve je ‘zapaprio’ komentar da ‘mora imati želudac za spavati s takvim mužem’. Ivana je bila toliko bijesna da je javno objavila adresu djevojke, što je protuzakonito prema Zakonu o zaštiti podataka i privatnosti na internetu, koji kaže da se osobni podaci od neke druge osobe ne smiju javno dijeliti osim ako ta osoba nije pristala.

– Molila bih da mi se prijatelji, roditelji od dotične djevojčice ne ispričavaju već bolje da porade na odgoju i kulturi svoje prijateljice/kćeri, a kod mene može doći na savjete kako imat lijep život i uz to dečka/muža koji ju obožava. Jasno joj treba biti da ja ne zaboravljam – napisala je Ivana. Dala je do znanja kako s njom nema šale i da će poduzeti sve kako bi takvima, stala na kraj.

FOTO: Nel Pavletić/Pixsell

– Lijepo je vrijeđat čovjeka s kojim imam dijete? Na stup srama odmah! Moj muž je toliko velikodušan kada sam ja u pitanju i ispunjava apsolutno sve moje želje – tako da smo odlučili platiti liječenje dragoj ‘odvjetnici’! Znam već u startu da će liječenje biti  jako skupo jer je ovo ipak jedan ozbiljan slučaj, ali vidite kakva sam ja HUMANITARKA – napisala je bivša manekenka. Iako joj je nepoznata djevojka u komentarima savjetovala da ne odgovara na komentare na javnom profilu, Ivana nije odustala od nauma da djevojka ‘plati’ za ono što joj je učinila.

FOTO: Davor Javorović/Pixsell

– Nakačila se na krivu osobu! Zašto šutjet? Zato što sam žena poznatog nogometaša i pritom ne iznosit svoje mišljenje, bit zakopčana u rolku i imat flaster na ustima – naglasila je. Supruzi nogometaša su zatim ‘popustile su kočnice’ pa više nije birala riječi kojima je prozivala djevojku. Nazivala ju je pogrdnim imenima, a obožavatelji su ju u tome podržavali, nazivajući je njihovom ‘kraljicom’, a ona je sve javno objavila.

– Srećom imam super odvjetnike! A ona kao ‘školovana odvjetnica’ bi trebala znati za što je sve mogu kazneno teretit – zaprijetila se za kraj gospođa Vida.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare