Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

KAD “NAŠA” DRŽAVA ŠTITI ČAST I UGLED EL MUDŽAHIDA: Javni servisi ni sekunde o ubojstvu u Konjicu

Must Read

 Ubojstvo u Konjicu koje je počinio Edin Gačić, a za kojim policija od ponedjeljka ujutro traga, nije vijest javnim servisima u BiH!

Naime, u ponedjeljak navečer, dok je policija s drugim cijevima tragala po konjičkim selima za naoružanim i opasnim trostrukim ubojicom, udarna vijest bile su samo poplave, potom koaliranje ljevice, a onda problemi u Venezueli.

Iako su i spomenute teme, pogotovo poplave, bitne, nevjerojatno je da niti sekunde u večernjim dnevnicima BHT-a, FTV-a niti RTRS-a nije posvećeno ubojstvu.

Čak i BHRT, koja je imala javljanje uživo iz Konjica, nije niti spomenula da upravo u tome trenutku naoružana policija traži naoružanu zvijer.

Ni vijest da je u kući ubojice pronađene velike količine eksploziva, kako policija tvrdi, nije bilo javnim servisima vrijedno spomena.

Niti nevjerojatna priča o ubojstvima, zatvorima i puštanjima na slobodu nije bila zanimljiva onima koji odlučuju što će nam se plasirati.

Ni ratna prošlost ubojice, nije bila zanimljiva, kao ni to da je istražiteljima govorio o jedinici koja je počinila zločine o kojima se šuti.

Misle li tako kreatori naše stvarnosti da će time izbrisati tri ubojstva, bijeg, eksploziv i jedinicu El Mudžahid?

bljesak.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -