Published On: Sri, svi 11th, 2022

Javna molba hrvatskim predstavnicima u Domu naroda FBIH

Poštovani njaizvrsniji predstavnci našeg naroda. gorljivi branitelji naših prava, muževi i kćeri hrvatske.

Obraćamo  vam se jer želimo testirati dobrohotnost i pravnu pismenost tzv. šefa OHR-a Christiana Schmidta. Spremamo se poslati mu jedno jako ozbiljno pravno pismo  u kojem ćemo mu na vrlo lagan način dokazati da Komšić nije sposoban obavljati predsjedničku dužnost iz prostog razloga jer ne može crpiti svoju najvažniju predsjedničku dužnost – pravo predsjedničkog veta.

Vjerojatno  znate da je njemu osnova za takvo nešto privola jedne polovine članova vašeg kluba.  I da on nikada nije isticao taj veto, naprosto zato jer on ne komunicira s Hrvatima u BIH pa tako ni s hrvatskim klubom Doma naroda FBIH. Izabran je radikalnim bošnjačkim glasovima a za svoju najvažniju predsjedničku moć mora moliti hrvatski klub doma naroda, prema Ustavu BIH. Iz toga je jasno tko njega na izborima mora birati i u kojem klubu kojeg doma mora imati legitimitet izborne pobjede.

Vi nikada do sada deklaracijom niste informirali javnost uskraćujete li ili ne tu privolu Komšiću. Hrvatski gradovi su ga proglasili nepoželjnom kreaturom ali nismo čuli nikada od hrvatskog kluba doma naroda političku izjavu – uskraćujete li mu pravo korištenja najvažnije predsjedničke ovlasti ili ne. Ne znamo znate li ali to imate pravo učiniti deklaracijom.

Ne znamo znate li što je deklaracija?

Deklaracija (lat. declaratio: izjava, proglas), jeste proglas političke, pravne ili druge naravi u obliku obvezne, svečane, ili važne izjave koja sadrži temeljna načela ili stajališta o nekom važnom problemu.Vrhovna državna tijela upućuju svojim građanima u prijelomnim povijesnim trenutcima deklaracije koje se odnose na najvažnija politička i ustavnopravna pitanja. Političke stranke i pokreti obraćaju se javnosti putem deklaracija.

Eto sad znate. što je to deklaracija.

Deklaracija je dakle jako važan politički dokument. On se koristi u pravu i u politici. To nije novinski članak. To je nešto što ima težinu.

Kada bismo je mi Hrvati imali, proglašenu s vaše strane, praktički bismo mogli pojasniti  Schmidtu da na poziciji drži čovjeka koji nije u stanju vršiti svoju dužnost. Pa tako obavljati niti idući mandat. Jer prava na najvažniju predsjedničku moć neće moći imati. Bit će nesposoban za svoju dužnost. Te ćemo moći od njega tražiti da po nekoj novoj Deklaraciji hrvatskog kluba Doma naroda, g. Komšiću oduzme mandat.

Ako se on na to ogluši imat ćemo pred sobom dokaz da je Schmidt otvoreni neprijatelj Ustava BIH i ustavnog poretka naše zemlje. Ujedno ovom metodom rješavaamo problem majorizacije u FBIH.

Kako je OHR smjenjivao dužnosnike s te pozicije za daleko manje sumnje na obavljanje predsjedničke dužnosti, recimo nakon podigutih namještenih optužnica, bit će jako zanimljivo vidjeti hoće li smijeniti čovjeka kojem je upravo jedan zakonodavni dom oduzeo pravo na puno crpljenje predsjedničke dužnosti.

Ukoliko to odbije, mi ćemo doći do kraja političke kulture u BIH i moći ćemo pozvati narod na borbu protiv OHR-a. Ne Bošnjakja. Jer nisu oni problem, oni samo koriste dano im oružje. Nego protiv OHR-a. Zapadnog konglomerata varalica koji u BIG od prvog dana provode rušenje Ustava na račun Srba i Hrvata u BIH.

Nadamo se da ste razumijeli naše namjere i da ćete nekako pronaći mudrost u sebi i izglasati Deklaraciju za koju vas molimo.

Hvala vam u ime naroda koji predstavljate. Vjerujemo da to činite časno i najbolje što znate.

ish l poskok.info

guest
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Ujko MAČEK
Ujko MAČEK
2 mjeseci prije

Jadni mi muslimani i sa ovim njemcem sve će se na nama slomiti bićemo gladni i izolirani od sviju hvala bake hvala željko

Hrke Krke
Hrke Krke
Šta ti kažeš na ovo?  Ujko MAČEK
2 mjeseci prije

Dobro dosli u grodzonsku.
Hahahahahahaaaahh
https://pbs.twimg.com/media/FSV35-nWYAAbDvd?format=jpg&name=small

SM:RT SH FA:ŠIZMU, SLOBODA BH NARODU!
SM:RT SH FA:ŠIZMU, SLOBODA BH NARODU!
Šta ti kažeš na ovo?  Ujko MAČEK
2 mjeseci prije

HRVATSKA i ove godine čvrsto drži titulu najgluplje zemlje na svijetu, prema rezultatima stranice Thetoptens.com.
Evo nekoliko od 1000 komentara o Najglupljoj naciji na svijetu:

“Obožavaju Ratne zločine i ratne Zločince!”

“Žele biti nacisti. Ovi ljudi ništa ne žele toliko jako koliko žele biti Nijemci… To ih svrstava u kategoriju posebnih debila”

“Hrvati su toliko glupi. Zemlja je prekrasna, no vlada (uglavnom HDZ) uzima novac za sebe pa zemlja postaje siromašnija, a glupi građani stalno glasaju za najgoru vladu pa se čude zašto nema novca.”

“Slušaju užasnu glazbu koju zovu ‘cajke’. Baš uništena zemlja zbog glupih ljudi”

“Oni žive u 1941. Glupi i pokvareni ljudi”

“Kao što su Nijemci jednom rekli: Bože, čuvaj me Hrvata i kuge”

“Nacistička nacija. Vjeruju u fašizam i misle da će ih Njemačka podržati. Njemačka se promijenila nakon dva svjetska rata, Hrvatska nije. Jako glupa nacija”

DAKLE, UPRAVU JE BIO WINSTON CHURCHILL kad je OPISIVAO Hrvate kao NAJGLUPLJI NAROD NA. SVIJETU.

OdroN _ na _ puTu
OdroN _ na _ puTu
Šta ti kažeš na ovo?  SM:RT SH FA:ŠIZMU, SLOBODA BH NARODU!
2 mjeseci prije

”DAKLE, UPRAVU JE BIO WINSTON CHURCHILL kad je OPISIVAO Hrvate kao NAJGLUPLJI NAROD NA. SVIJETU”.

Ma nije valjda !?


Anonimac
Anonimac
2 mjeseci prije

Imamo sad novi momenat. Drug Poskok, legenda naša, mi kaže da nisam problematičan.

Blanka
Blanka
2 mjeseci prije

Ope’ o sibicaru, ope’ o svapskom turistu. Svi krivi samo nisu nasi. Jel ide I ono eranistansko “maaaajke mi”?

Nedim NoSmoke
Nedim NoSmoke
2 mjeseci prije

Bošnjaci nisu problem, a ko nije problem taj je koristan. Dobar je osjećaj biti koristan.

Kvico
Kvico
2 mjeseci prije

Neznam cega se bojite,Komsica dzamijasi nece vise birat,velik im je teret.

Ujko MAČEK
Ujko MAČEK
2 mjeseci prije

Ja neću glasati jer u džamiji mi prijete za koga a i kradu cipele u zadnji vakat tako da ne idem ni pod razno

SM:RT SH FA:ŠIZMU, SLOBODA BH NARODU!
SM:RT SH FA:ŠIZMU, SLOBODA BH NARODU!
Šta ti kažeš na ovo?  Ujko MAČEK
2 mjeseci prije

NESIKIRAJSE… NE KRADU CIPELE OD VLAJA ŠTO NE PERU NOGE…. SAMO OD ČISTE RAJE POD ABDESTOM, A JOK OD ONIH US”RANIH GAĆA

Anonimac
Anonimac
2 mjeseci prije

Kako da se obratim nekom protiv komšića kad je i švabo nelegalan i nelegitiman đeferović isto presednik muslimanski je komšić sa najviše muslimanski glasova alkalaj u un isto tako ja bi to sve stavio na crnu listu hrvatske.

Srbče
Srbče
2 mjeseci prije

Blokirajte federalne institucije,parlament i dom naroda.Ne treba vam .Što da uopšte razgovarate sa nekim nacistima koji vas ni ne priznaju za narod.Imate svoje kantone dajte im punu slobodu i nezavisnost.Pa da vidimo koga će onda da zaj,ebavaju.Osta će im ono malo hrvata i poneki srbin u ovih 5 kantona ili gradova jedino kod debilistanaca da bi više pljačkali kanton je grad,Sarajevo i goražde.To nema nigdje u svijetu.Grad ne može biti kanton,jer kanton je regija koja je šira od opštine.To samo ima u debilskim narodima.

Kiklop
Kiklop
2 mjeseci prije

Nema moljenja.Imamo mi opciju , B” izici na izbore.
Interesuje me tko je tu opciju ,,B” sastavio.
Ima li on osmogodisnju skolu.