JAVIO SE MAMI U 4 UJUTRO, PITAO JU GDJE JE, POTOM JE NESTAO: “Ostavio je mobitel, a inače ga uvijek ima sa sobom”

U Slavoniji je nestao 19-godišnji Gabriel Tatić Matijević, objavila je njegova obitelj.

Policija je Indexu potvrdila da je prijavljen nestanak. “Poduzimamo sve mjere i radnje u cilju pronalaska osobe”, rekli su nam kratko iz osječko-baranjske policije.

Gabriel je rođen 2004. godine i iz sela je Poganovci, gdje je posljednji put i viđen. Visok je 185 centimetara.

Vozi crveni Peugeot 206. Otišao je tim automobilom i otad mu se gubi svaki trag.

Majka i otac mu rade u inozemstvu, Zadnji put se javio majci porukom u noći sa srijede na četvrtak i potom nestao. Obitelj je posebno zabrinuta jer je mobitel ostavio kod kuće, a inače ga uvijek ima sa sobom i ne odvaja se od njega.

“Tražimo našeg Gabu. Ako bilo ko zna kakvu informaciju neka se javi u inbox ili policiji”, apelirali su iz obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabrinuti roditelji

Svaki se trag 19-godišnjem Gabrielu gubi nakon što je automobilom u četvrtak navečer odbacio svog prijatelja u Budimce, susjedno selo.. Zadnju poruku je u četvrtak poslao majci, koja je u srijedu otišla raditi u Austriju. Pitao ju je, rekla je majka za Dnevnik.hr, kako je i zašto mu se ne javlja. Kako je to bilo u noći i spavala je, pokušaja je stupiti u kontat s njim ujutro, no bezuspješno.

“Mobitel doslovno uvijek ima sa sobom, a sada ga je ostavio u kući. Uz to, nije ni zaključao vrata pa nekako mislim da je vjerovao kako će se brzo vratiti. Uzeo je novčanik sa sobom, mislila sam da je otišao možda do obližnje trgovine. Da je sletio negdje s autom bi se vidjelo”, kroz suze nam govori majka koja u nedjelju dolazi u Hrvatsku.

Vijest je javila bivšem suprugu, koji je krenuo iz Njemačke, gdje radi, put Hrvatske. Shrvan, javio se s aerodroma u Frankfurtu. “Baka je našla otključanu kuću. Ovo je prvi put da je nestao. U utorak je trebao doći u Njemačku raditi sa mnom. Prijatelj s kojim je bio u noći nestanka kaže da ne zna što se dogodilo”, rekao je Dnevniku.hr otac.

Intenzivna potraga za mladićem traje od jutros. Načelnik Podgorača Goran Đanić istom je portalu rekao kako je angažirano 40-ak osoba koje tragaju za njim. “Angažirano je pet DVD-a, uz policiju. Nažalost, nemamo još nikakvih informacija”, kazao je načelnik Đanić.

Mole se svi koji imaju informacije o nestalom Gabrielu da to odmah jave na 192, u najbližu policijsku postaju ili obitelji.