JAKO VAŽNA TETA: Što je Bisera Turković poručila svima nama na svom odlasku?

Na slici : Bisera Turokvić i Zoran Perković, (desno) prva hercegbosanska ruka  ratnog zločinca Jadranka Prlića. Danas važan kadar Bisere Turković kojeg je spremila na poseban zadatak u Hrvatskoj. Ako ga sretnete dobacite mu da je pseto izdajničko i komunističko, i slobodno se pozovite na nas. Pesto ljudskosti koje ne izdaje samo svoj narod, nego i svoje najbolje prijatelje, Bošnjake, kojima u slobodno vrijeme, dok oni spavaju, skakuće po ženama. U pozi “Biserin Zeko Peko”.

Da je bilo koja zemlja Europe, putem svog ministarstva vanjskih poslova, dala potporu Iranu, zemlji- divljačkom režimu kojih ovih dana vrši masovan pokolj svojih građana, zbog njihovih očajničkih vapaja za temeljnim principom života – slobodom, ta zemlja bi već danas bila izolirana, pod embargom, izbačena iz svih inicijativa, saveza i stavljena na stup srama.

Međutim službeno je BIH dala potporu Iranu, putem SDA, stranke koju vode sve nekadašnji jarani Al Qaedinog ogranka za Europu i evo, već koliko dana , nema sankcija za BIH.

Što nam to govori o Europi a što o Biseri i njenoj proterostičkoj partiji. Partiji Abu Malija i Huseina Živalja. Partiji Handala i Abu Hamze. Partiji uostalom Federalne Televizije i Džemala Šabića, učenika Handalovog.

O Europi nam govori sljedeće: Ta naša licemjerna maćeha konačno je skinula maske. Da BIH percipira kao građansko društvo i suverenu državu a ministricu vanjskih poslova kako ministricu svih nas građana BIH, danas bismo zbog Bisere Turković bili izolirana zemlja pod sankcijama.

No očito je da Europa jedno priča a drugo radi. S jedne  strane nas tjeraju, da protivno svojoj naravi, i svojoj povijesti, protivno našem uređenju trokonstitutivne države, nakon krvavog rata postanemo “Država koja samo sluša EU i pravi se  da se ništa nije desilo”i da  iz federalne i trokonstitutivne, po principu diplomatskog europskog nasilja i kršenja međunarodnog prava, bonskim nasiljem postanemo nešto što nismo.

S druge strane, sada, kada mogu pokazati da nas oni upravo percipiraju tako, kao jedno društvo, nad kojim je jedna vanjska politika i jedan jedinstveni stav, oni pokazuju da jako dobro shvaćaju da Bisera Turković nije ministrica građana BIH, nego ministrica SDA, da su njeni podanici veleposranici SDA i da BIH nema vanjsku politiku, pa stoga nije u redu kažnjavati Srbe i Hrvate, radi stava “lude Bakirove babe, kuratorice mudžahedina, ženeturače koja i sama ne zna tko je , što čini i koji joj je cilj”. Tako otprilike o njoj kruže glasine po brusselskim hodnicima.

No “luda SDA babuskara” baš i nije tako luda.

Ona jako dobro zna što njena rečenica, njena podrška Iranu usred pokolja naše braće Iranaca, progona iranske žene, može imati za posljedicu, i svaka od tih posljedica radikalnoj partiji , zvanoj SDA, odgovara.

Ovako razmišlja Bisera: 

  1. Ukoliko ne dođe do sankcija, budući da BIH čine Srbi i Hrvati, meni dobro, i SDA-u dobro, jer sam stekla dobar društveni kapital kod Iranaca ali i kod arapskih zemalja, jer sam stala na stranu očuvanja rigidnog, tvrdog, nepomičnog Islama.  Islama u kojem je žena ponižena. Islama zbog kakvog bi, da ga SDA uvede u BIH, sve Bošnjakinje puškama trčale do moje avlije i tražile moju glavu.
  2. Ukoliko dođe do sankcija, što je teže moguće, to je opet super, to će biti znatnije približavanje BIH zemljama istočnog kruga, islamskim zemljama a povećat će se iseljavanje Srba i Hrvata iz BIH koji neće pristati živjeti kažnjeni u BIH, zbog našeg, mog, odnosa prema Pravom Islamu. Neće želljeti plaćati naš grijeh. Opet nama će Islamske zemlje pomoći da istrpimo te financijske sankcije.

A ovako razmišljamo mi:

Gdje su sada sankcije OHR-a zbog potpore protuhumanističkim režimima i zašto SDA još uvijek ima pravo registracije i političkog djelovanja u BIH ?

Da ovako nešto uradi HDZBIH, ili SNSD, isti tren bi te stranke bile zabranjene.

Ili treba test da vam to dokažemo?

Biserin potez stoga je jako zahvalan. Shvatili smo da OHR nema snage sankcionirati SDA, shvatili smo da nas Europa ipak promatra kao trokonstitutivnu državu, državu tri a ne jednog naroda i shvatili smo da su njihovi apeli da prerastemo u državu Bosanaca i Hercegovaca, licemjerni. Isto tako smo shvatili da SDA ne želi u EU, da je projekt usmjeren protiv svakog građanina BIH pa tako i protiv svakog Bošnjaka.

I shvatili smo da se tu stranku mora potpuno marginalizirati. Izolirati na BH političkom nebu. Stranka prevaranata, terorista, džihada, stranka u kojoj riječ ne vrijedi ništa  a potpisani sporazum s nama “kaurima” još manje.

Takvoj stranci davati šansu za koaliciju značio produljivati život protubosanskoj partiji, džihad partiji uvezenoj iz džihadističkih režima.

Konačno je došlo vrijeme da se džihad vrati kući. Da Bisera i Bakir kupuju nekretnine po svojim režimima uzorima, a da Bošnjake, konačno puste, da se pomire sa svojim komšijama.

Da konačno imamo državu.