Iznenada umro sin (3) srpskog glumca Srđana Žike Todorovića

Trogodišnji Dejan, sin srpskog glumca i glazbenika Srđana Žike Todorovića (52) iznenada je preminuo sinoć u obiteljskom stanu u Beogradu. Vijest je za srpske medije potvrdila bliska Žikina obitelj. Dječak je navodno preminuo od posljedica trovanja, a iako je hitna pomoć brzo došla, reanimacija nije uspjela, piše 24sata.hr.

Todorović je nedavno srpskim medijima izjavio kako ga je uloga oca promijenila.

– Život mi se okrenuo za 180 stupnjeva. Sve je drugačije, nema više izlazaka, nema zezanja, veća je odgovornost. Iako moram priznati da sam se i prije djeteta smirio zbog svojih godina – rekao je Srđan.

Žika i njegova supruga Ana su 12 godina čekali dijete. Par se vjenčao 2004. na Cetinju nakon šest godina veze. Sredinom 2014. se rodio sin Dejan, kojem je Ana dala ime.

Srđan je javnosti najpoznatiji po ulogama u filmovima kao što su ‘Mi nismo anđeli’, ‘Sivi kamion crvene boje’, ‘Montevideo, Bog te video’ i ‘Mrtav ladan’ te serijama ‘Vratit će se rode’, ‘Zaboravljeni’ i ‘Senke nad Balkanom’. Sin glumca Bore Todorovića, jedno se vrijeme paralelno uz glumu bavio i glazbom pa je bio bubnjar u bendovima Ekatarina Velika, Disciplina kičme i drugima. /HMS/