Ivan Begić pokrenuo svoju televiziju

Ivan Begić, bivši kandidat za predsjednika Republike Srpske, pokrenu je svoju televiziju “TOK TV”.

Naime, Begić je direktor, dok je glavni i odgovorni urednik biti Milana Dukić. Sjedište televizije je u Banjaluci.

Kako navode iz ovog medija formirano je dopisništvo u Prijedoru.

Dodaju da zahvaljujući aktualnom i objektivnom izvještavanju, te praćenju potreba i interesiranja, gledateljima će u startu pružiti kvalitetu i brze informacije, korištenjem novih tehnologija u medijskom izvještavanju.

“Sa željom da gledateljima pružimo što sveobuhvatniju i što bržu informaciju realizirat ćemo višesatne izravne prenose svih važnih događaja u Republici Srpskoj u najvećoj mjeri uživo, a tamo gdje se ne bude moglo isti će se emitirati odmah po dolasku ekipa s terena”, navode iz ove televizije.

Dodaju da će tijekom Info jutra/ Info dana emitirati live stanje iz više gradova Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, kao i stanje na graničnim prijelazima, informacije o kulturnim, sportskim i drugim događanjima u gradovima širom Bosne i Hercegovine, kao i stanje na cestama, prekidima u opskrbi električnom energijom, vodom, kvarove na toplovodnim mrežama i druge informacije.

Podsjećamo, Begić je za hrvatskog potpredsjednika RS izgubio od kandidata stranaka HNS-a Davora Pranjića sa samo 112 glasova razlike./HMS/