Utorak, 21 svibnja, 2024

Ispričali se zbog svinjetine u pašteti

Must Read

Direktor tvrtke “Radex” iz Banovića Amir Lapandić uputio je danas javnu ispriku djeci, roditeljima i Javnoj ustanovi “Djeca Sarajeva” zbog distribucije pileće paštete, u čijem sadržaju ima i svinjetine.

Kako se navodi u priopćenju, tvrtka “Redex” Banovići preuzet će odgovornost na sebe zbog ovog događaja, a izrazili su i spremnost da nadoknade i eventualnu štetu koja je nastala.

Direktor Lapandić navodi i da je šokiran ovim događajem, pogotovo zbog toga što se tvrtka Redex u 16 godina svog postojanja, iz osobnih uvjerenja njenih osnivača, nikada nije bavila distribucijom i prodajom alkohola i proizvoda sa svinjetinom.

U priopćenju se pojašnjava da je nemili događaj posljedica tehničkog problema sa isporukom domaće pileće paštete koja je do sada bila u asortimanu tvrtke.

Kako bi tvrtka ispoštovala rokove iz Ugovora s JU ‘Djeca Sarajeva’ zatražili su od distributera, BaMi gruop Živinice, paštetu od 100 grama.

“Distributer nas je upoznao da imaju pileće paštete od 100 grama, nakon čega smo izvršili isporuku. U deklaraciji na bosanskom jeziku je pisalo da je riječ o pilećoj pašteti”, pojašnjava se u priopćenju u kojem se dodaje da se ispostavilo da je pašteta proizvođača Srem Šid bila namijenjena za rusko tržište i da u deklaraciju na ruskom jeziku piše da u njoj ima i svinjetine.

U priopćenju Lapandić postavlja i pitanje kako je moguće da se deklaracije na bosanskom i ruskom jeziku razlikuju, navodeći da bi trebalo i tu činjenicu ispitati.( Fena)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Francuska protiv saveznika, podržala sud u Haagu protiv Netanyahua

Francuska podržava Međunarodni kazneni sud (ICC) i ‘borbu protiv nekažnjivosti’, priopćilo je francusko ministarstvo vanjskih poslova nakon što je...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -