Published On: Uto, ožu 30th, 2021

ISLAMISTIČKI PORTAL RASKRINKAVANJE.BA U MISIJI DODATNOG PONIŽAVANJA BUGOJANSKIH HRVATA: Darko Brkane, jesu li ove dvije zastave na istom mjestu?


Na portalu ARTinfo 19.3.2021. godine objavljen je članak opremljen naslovom “Zastave Armije BiH uoči pokopa hrvatskih logoraša” koji smo i mi prenijeli.

Članak je netočan tek u jednom dijelu. Naime  ne radi se  formalnopravno o  zastavi Armije BIH te ga ovim putemu u tom dijelu i sami demantirano.

No itekako se radi o neformalnoj zastavi Armije BIH koju je ista nosila u svojim koljačkim pohodima. I za Bugojanske Hrvate to je zastava koja za njih simbolizira pogrom i nevolju. Baš kao što za ahmićke Bošnjake zastava sa šahovnicom, predstavlja to isto.Smrt. Nepravdu. Pogrom.

Službenu zastavu ABIH ni sama Armija BIH nije poštovala.

U pravilu su nosili islamske zastave, oblačili se kao islamski borci i vrlo rijetko se pojavljivali pod službenom zastavom Armije BIH.

Najčešće su se pojavljivali pod upravo ovom gore zastavom. Zastavom s ljiljanima bez mačeva i natpisa ABIH. Osim nje koristili su sve više, kako je rat tekao, nekoliko islamističkih zastava a sve manje zastavu s ljiljanima Sv. Ante. Jer im je križarska heraldika postala neprihvatljiva. Odbacili su i petokraku. Portrete Tita pokidali, Velež ukinuli. Da  bi to sve kasnije vraćali. Naročito nakon napada na WTC. Prilikom kojeg također nisu nosili zastavu s ljiljanima. Ali jesu iskustva u napadima na kršćane. Žestinu borbe. Bila je to sjajna prilika za ponijeti iste one zastave koje su nosili po Bosnama. One u zelenoj i crnoj varijanti. Koje su po Bosnama nosili ovisilo je o stupnju radikaliziranosti. Prilikom napada na WTC bila je to uglavnom crna varijanta.

Dokaz da je ovo neformalna zastava Armije BIH:

Armija BIH, prepuna stranih islamističkih agresora na našu zemlju, oko čela ima islamističku zastavu i  salutira osuđenom ratnom zločincu Sakibu Mahmuljinu, “koji je sretan zbog sijanja novog sjemena Islama u BIH”. Uz njega salutiraju i predsjedniku Prostora Džihada, vođi islamske revolucije 90-ih u Bosni,  Aliji Izetbegoviću. Pred njima je zastava “RBIH” iako se oni bore za Prostor džihada. Za jedinstven prostor od Čečenije do Bosne, kako reče ugledni borac za džihad Šerif Patković. Junak iz Dusine.
Bisera vjerojatno lovi ovu snimku. Ili Šefik. Ili Osama.

Dok islamisti salutiraju pred sobom drže upravo zastavu iz spornog  teksta. Za koju Darko Brkan tvrdi da to nije zastava ABIH. Zašto ju onda drže? Čija je ako nije njihova? Ako oni ne poštuju formalnu zastavu ABIH ako se s ovom poistovjećuju, tko su Bugojanski Hrvati da im to spore?

Upravo je to zastava koju je  stanoviti Semir izvjesio nakon dvije godine neizvješavana ponovno na pročelje svoje kuće.

Stanoviti Semir je tu zastavu zadnji  puta izvjesio u kolovozu 2019. Što je portal Darka Brkana lijepo i dokazao:

Ponovno ju je izvjesio  baš sada pred ukop nešto pronađenih kostiju  pobijenih Bugojanaca. Koje su ovi sa fotografije  iznad spremili u nepovratnu  smrt.

Iz pozicije obitelji pobijenih Bugojanaca  heraldika s fotografije predstavlja smrt, džihad, nepravdu, neprocesuiranje ubojica njihovih najdražih.

Njihov nestanak sa stadiona Iskra.

I umjesto da se Darko Brkan, skriven pod pseudonimom Marija Ćosić (namjerno uzeto bugojansko prezime?) s portala Raskrinkavanje.ba posveti istrazi je li zastava postavljena tik pred sahranu ili nije i time zapravo demantira samu bit teksta on potpuno bešćutno, bez iti malo ljudske empatije , bez iti malo sućuti prema obiteljima stradalih, kojih je u Bugojnu previše, previše koji traže kosti i pravdu, odluči banalizirati vijest “nevjerojatnim otkrićem da to nije zastava Armije BIH”.

I pri tome si uradi medvjeđu uslugu potvrđujući tvrdnje portala Art.info. Naime, nakon objave fotografije iz 2019. sa zastavom na posve drugom mjestu, na krovu kuće,  još više se potvrđuje insinuacija novinara Art.info da je zastava na pročelju kuće postavljena kao provokacija tužnoj povorci koja ima obaviti sahranu Hrvata za čijim se tijelom tragalo preko dva desetljeća.

Ako je i od zlog NGO Brkana previše je. No ako znamo da se radi o čovjeku koji je bio koproducent lažne afere Metak, u službi Reufljagića, kada je ovaj dvojac počinio kazneno djelo slanja metka samom sebi, što  očekivati od takve moralne gromade “tragača za istinom”. Možda da načini prosvjed potpore Semiru Duvnjaku? Onako kako je činio fake prosvjed potpore Reufu i Suljagiću?

Eto takvi islamisti, takvi P.R.ovci laži rade posao za Facebook u BIH. I prijavljuju redom nemuslimanske portale koji se usude pisati o zločinima Prostora Džihada. Prostora koji je Brkanu osigurao tri stana.

A sad zamislimo sljedeću inverznu situaciju:

Pogrebna povorka u Stocu prolazi izmoliti fatihu i pokopati kosti, konačno pronađenog Bošnjaka Stoca koji je mučen u Koštanoj bolnici a kosti su mu tek sada nađene u masovnoj jami, nakon što su Hrvati Stoca, Ustaše, fašisti, 25 godina šutjeli gdje su pobacali tijela nevino utamničenih Bošnjaka.

Prolaze pored kuće jednog Hrvata, Stipe Duvnjaka, koji taj dan namjerno  izvjesi zastavu HercegBosne, na svoju kuću, baš pored bošnjačkog mezarja. Zadnji put ju je bio kad je pokrivao kuću 2019. Od tada nije.   Novinar Stolac.ba  Bošnjak, objavi kako je Hrvat namjerno provocirao zastavom HVO-a, jer saam novinar, kojem je obitelj stradala od HVO, pod šahovnicom, HVO percipira kroz tu zastavu.

Potom  Marija Ćosić Brkan s Raskrinkavanje.ba  objavi kako je vijest netočna i kako se radi o zastavi hrvatskog naroda u BIH. Banalizirajući time bit vijesti. Provokaciju. Poniženje bošnjačke obitelji na sam dan dženaze.

Možete li zamisliti tu situaciju?

Shvaćate li sada koliko Darko Brkan mrzi vlastiti narod i koliko ga ne zanimaju žrtve Bugojna ako su one hrvatske?

Shvaćate li da je čovjek zaslužio Zlatnog Ljiljana i još tri stana donirana od obitelji Bin Laden?

Možemo li zaključiti da su za njega, budući da on jeste ideološko čedo ReufLjagića, oni vrlo vjerojatno sve redom fašisti koji su dobili što su zaslužili?

I da za njega možda isto tako  ne vrijedi isto hrvatsko ubijeno dijete ko što vrijedi bošnjačko. Baš kako je to lijepo rekao najpoznatiji nacist u Bošnjaka. Reuf Suljagić.

Je li sada jasnije koliki je nacizam u tekstu Raskrinkavanje.ba? Je li sada jasnije što će se dogoditi Hrvatima ako se prepuste ideologiji SDA Prostora Džihada?

Postat će Darke Brkane. A to nitko ne želi sebi. To je zločin protiv vlastitog dostojanstva. Protiv higijene tijela i mozga. To je naprosto nešto što se ne radi. Bog ti je dao život da ga živiš ponosno i s punim plućima. Ne da budeš batler najgorem džihadističkom ološu što ga je Bosna vidjela.

Ako je đavo u detalju a jest i nacizam je u detalju.Raskrinkavanje.ba se uhvatilo za detalj. Pokušavajući skriti perverznu namjeru performera sa zastavom. I pucalo sebi u nogu. Te raskrinalo samo sebe. Potvrdili su da su islamistički portal.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare