Utorak, 16 travnja, 2024

INZKO O RAZGLEDNICAMA: SNSD mi prijeti smrću i to će riješiti nadležni organi!

Must Read


Svatko ima pravo na svoje mišljenje i ja ću to pravo braniti, čak i onda kada su izjave upućene protiv mene osobno, rekao je Valentin Inzko, visoki predstavnik za BiH, komentirajući prispjeće u ured visokog predstavnika (OHR) velikog broja razglednica sa logom SNSD-a na prednjoj strani, kojima se visoki predstavnik poziva da napusti Bosnu i Hercegovini, javlja Anadolu Agency (AA).

Navodi se da “neke od ovih razglednica samo izražavaju političke stavove građana koji su ih poslali”.

Nažalost, naveli su iz OHR-a, neke razglednice sadrže uvredljiv tekst, pa čak i prijetnje smrću.

U vezi s tim, napominju da su prijetnje smrću krivično djelo i da će razglednice takvog sadržaja biti predane nadležnim organima.

Jasno nam je, naglašavju iz OHR-a, da je poštarina za sve ove razglednice unaprijed plaćena i pretpostavljamo da je poštarinu platio SNSD, a to postavlja pitanje o ulozi stranke u upućivanju prijetnji smrću.

“Pretpostavljam da SNSD-u odgovara da primijeni taktiku preusmjeravanja frustracija građana nezadovoljnih trenutnom ekonomskom situacijom u Republici Srpskoj s organa vlasti predvođenih SNSD-om na mene osobno, ali u tome neće uspjeti. Građani u Republici Srpskoj su itekako svjesni tko je odgovoran za situaciju u Republici Srpskoj nakon desetogodišnje vladavine SNSD-a“, rekao je visoki predstavnik.

Sa više od 135.000 nezaposlenih u Republici Srpskoj i tisućama obitleji koje žive u siromaštvu, SNSD je pokazao, navodi OHR, kako nema osjećaj za stvarnost s kojom se suočavaju obični građani Republike Srpske kada je odlučio da potroši sredstva na jeftine trikove kao što je ovaj, umjesto da je te novce iskoristio kako bi pomogao onima kojima je pomoć najpotrebnija.

“Budući da je upravo počela nova godina, mislim da bi bilo bolje da umjesto mržnje širimo suradnju i ljubav“, poručio je visoki predstavnik.

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Procurila neugodna priča o Butkoviću: Iza uspona HDZ-ovca stoji poznati komunistički čelnik?

Olja, ima li člana tvoje obitelji koji se nije okoristio državnim novcem otkad si ministar – priupitao je predsjednik Zoran Milanović ministra...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -