Published On: Ned, sij 31st, 2021

INTERVIEW: Marinko Čavara

G. Čavara vi tvrdite da ste političar? 

Da

Priča se da ste predsjednik Federacije BIH i da dolazite iz stranke legitimih predstavnika Hrvata?

Da. Jesam. Dolazim iz HDZBIH. Mi smo legitimni predstavnici Hrvata.

Vi dakle imate odgovornu političku poziciju što bi značilo da narod od vas očekuje da reagirate, sudjelujete u političkom životu BIH? 

Točno, ja imam odgovornu političku poziciju i ja reagiram i sudjelujem u političkom životu BIH.

Dobro imali bi onda tri pitanja još ako imate vremena budući da ste vjerojatno prezauzeti sudjelovanjem u političkom životu.

Samo izvolite.

Svake godine protivnici Daytonskog ustava, stranke okupljene oko ideje Sakiba Mahmuljina odaju počast rahmetli Rasimu Deliću. Sjećate se kako ste vi dočekani na nož kada ste dočekali Darija Kordića. Nevažno što je Kordić u to vrijeme odslužio kaznu, formalno je zločinac – Zašto ne reagirate istom mjerom kada vidite da usred glavnog grada svih Srba i Hrvata u  BIH, Sarajeva, pomoćna logistika El Mudžahida, magacineri, ćate, obavještajci, slave jednog džihadistu i osuđenog višestrukog ubojicu BH dječaka i djevojčica? 

Može drugo pitanje.

Prije par mjeseci Komšić, koji je bio suborac ISIL-ovcima, koji su u BIH ubijali BH starce, žene, djecu, silovali, razapinjali ih na križeve, izjavio je da ABIH jedina baštini antifašističke vrijednosti. Zašto niste reagirali? 

Može drugo pitanje.

Prije par dana Bisera Turković se rasplakala nad gorkom sudbinom čovjeka, Sakiba, koji je tražio od Alije da unaprijedi i nagradi El Mudžahid, jerbo je jedinica otkinula dosta srpskih glava, unijela strah i trepet i kako reče “natjerala kršćansko stanovništvo da se povlači iz Zenice”. Zašto niste reagirali vi ste znate Hrvat, izabrani ste da politički reagirate da se borite za nas i ispravljate krive Drine a ne da nas izvještavate o tome što nam politika SDA sprema i da povremeno platite po medijima uskršnju ili božićnu čestitku čisto ono da narod ne zaboravi da postojite. 

Može drugo pitanje.

G. Čavara ako je betonski zid dug 40 metara i visok 1.7 m, uzmimo da temelji, jeboihbog nisu dublji od metar, evo nek su dva metra, napucajmo armature na max, kako ste mogli onoliko platiti takav zidić? 

Pa gledajte….

Ček, ček. Znate šta Predsjedniče?

Šta.

Odjebite.

Mogu li samo prokomentirati ovo gore za zid?

Ne možete. Možete nam samo odgovoriti je li se vi i dalje mislite baviti politikom? U biti bolje da ne znamo taj odgovor. Aj živjeli.

Živjeli.

Napomena za Darka Brkana, organizatora fake prosvjeda potpore ljudima koji tuku vlastite mame i sami sebi šalju metke, za Brkana koji prijavljuje preostale slobodarske medije u BIH Facebooku , praveći se da ne kuži ironiju i aktivizam, sve za interese džihad politika koje mu kupuju stanove po Sarajevu:  Razguli