Published On: Sri, pro 30th, 2020

IMA LI KRAJA? Užas, nova tri zaredom, Zagreb, Petrinja i okolica su u kolektivnoj depresiji…

Građani su se jutros probudili u strahu širom Hrvatske. Prvi potres bio je u 6.15 sati, jačine 4,7 stupnjeva po Richteru, javila je Hrvatska seizmološka služba. Osjetio se u Zagrebu, Velikoj Gorici, Karlovcu… Nakon njega uslijedio je još snažniji potres koji se osjetio i u Međimurju. Građani Siska i ostalih mjesta izašli su na ulice.

Epicentar je bio 12 kilometara sjeverozapadno od Siska na dubini od 8 kilometara, javlja EMSC. Hrvatska Seizmološka služba javlja da su bili potresi i da je drugi, onaj u 6,26 bio najjači. “Potresi su bili u 6:15 (M 4.7), 6:26 (M 4.8) i 6:29 (M3.9)”.

Na EMSC-u građani objavljuju svjedočanstva. “Dosta je drhtalo, ali je kratko trajalo. Opet trese pa do kada”, napisali su ljudi iz Gline.

“Užas 3 jaka potresa za redom u roku 10 do 20 minuta !!”, napisao je čovjek iz Martinske Vesi. “Probudilo me, opet trese, dosta više”, niz je komentara. “Probudilo me, lagano ljuljanje, tutnjava”, javio je građanin Zagreba.

Na društvenim mrežama građani objavljuju statuse kako ih je opet ujutro probudio potres.

“Da, osjetilo se dosta, ali kratko. Za strah sve veći sasvim dovoljno”, napisala je korisnica ispod objave naše Seizmološke službe na Twitteru. /HMS/

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x