‘Idol’ je emitirao ‘najgoru scenu seksa u povijesti’, prema GQ-u — i Twitteru

Abel “The Weeknd” Tesfaye kao Tedros i Lily-Rose Depp kao Jocelyn.

U nedjelju je HBO emitirao 2. epizodu svoje nove serije ” The Idol “, koja u zadnjih 10 minuta prikazuje scenu seksa između dva glavna lika – Jocelyn (Lily-Rose Depp) i Tedrosa (Abel ” The Weeknd ” Tesfaye) – to je toliko jezivo da bi moglo djelovati kao PSA za apstinenciju.

Bilo je tako neugodno za gledati i toliko nabijeno apsurdnošću muškog pogleda da ju je GQ u ponedjeljak nazvao “najgorom scenom seksa u povijesti”. U članku časopisa koji kritizira neseksi scenu seksa, GQ opisuje Tesfayeinu izvedbu kao “svu energiju i seksualnu privlačnost Golluma koji hrli za ribom” i “prepušta težinu dizanja svojoj glavnoj starleti koja nosi sav teret pokušaja da zagolica publici govoreći nam da žene zapravo vole biti iskorištavane.

 

“The Idol”, koji su zajedno kreirali pjevač “Blinding Lights” i kreator “Euphorije” Sam Levinson, izazvao je kontroverze prije nego što je uopće emitiran ranije ovog mjeseca. U ožujku je Rolling Stone objavio izvješće u kojem su anonimni izvori iz glumačke postave i ekipe serije nazvali projekt “toksičnom” muškarčevom “fantazijom o silovanju”.

Izvori su za Rolling Stone rekli da se serija pogoršala kada je Levinson preuzeo redateljsku dužnost od Amy Seimetz iz “The Girlfriend Experience” i “She Dies Tomorrow”, koja je iznenada otišla nakon što je otprilike 80% serije od šest epizoda završeno. . Izvori su rekli da se pod Levinsonovim vodstvom početna poruka serije o “ženi koja se seksualno zatekla” pretvorila u priču o “muškarcu koji može zlostavljati tu ženu i ona to voli”.

Čini se da scena seksa u epizodi 2 dodaje valjanost tim pritužbama. U sceni (čiji isječak možete pogledati ovdje ako žudite za neugodnošću iz druge ruke), Tedros se vidi kako čuči iza stolice i šapuće nejasne seksualne naredbe koje bi želio da Jocelyn izvodi na sebi dok on gleda . To uključuje, ali nije ograničeno na standardno “otvori noge” i ludo “stavi prst u grlo, nakvasi to grlo za mene”. Također prikazuje Deppov lik koji halapljivo gura prste u usta i davi se.