Published On: Čet, kol 5th, 2021

HT Eronet glavni sponzor Biciklističkog saveza BiH

Nakon fotografija koje su kružile društvenim mrežama gdje se BiH Reprezentacija slikala sa bannerom HT Eroneta počele su kružiti mnoge špekulacije, a danas su one i službeno potvrđene: HT Eronet u 2021 godini postaje glavnim sponzorom Biciklističkog saveza Bosne i Hercegovine.

Biciklistički savez Bosne i Hercegovine u 2021. godini krenuo je nekoliko dobrih poteza što je rezultiralo nekim velikim biciklističkim događajima koji su se održali u Bosni i Hercegovini i koje se još uvijek trebaju održati, a sve ovo popraćeno je s velikom medijskom pozornošću.

Godina je počela s novim rukovodstvom koje je pred sebe stavilo velike ciljeve, što je rezultiralo i velikim interesom za biciklizam, tako da Savez danas broji oko 250 profesionalno licenciranih sportaša plus više od 100 izdatih licenci za sudce, trenere, cikloturističke vodiče i ostala radna tijela pri BiSaBiH.

Po pitanju kalendara događaja godina je još jednom počela s održavanjem trke Beograd Banjaluka, gdje su zatim uslijedila Državna prvenstva koja su kao i mnoge veće utrke održavane u Hercegovini.

Proteklog vikenda Bihać je bio domaćinom XCO Balkanskog prvenstva što je prvi put da se održava u BiH, a nastavno na velike događaje tek nas očekuje i Granfondo Svjetsko prvenstvo koje je zakazano za mjesec listopad.

Toni Zorić, predsjednik biciklističkog saveza Bosne i Hercegovine, kazao je: “Eksplozivan rast biciklizma 2020. i 2021. godine pokazao nam je da je tisuće ljudi nadahnuto za vožnju biciklom.Želimo nastaviti taj zamah i nadahnuti sve ljude da koriste bicikle kao alat za fitnes, zabavu i kretanje jer vjerujemo da je svijet bolje mjesto s biciklizmom. Ovo je prva godina u kojoj će HT Eronet podržavati krovnu biciklističku instituciju, a vjerujemo ne i posljednja te se nadamo doista dobroj suradnji u godinama koje su pred nama. Biciklizam je u velikoj ekspanziji, trenutna postava u Savezu radi odličan posao po pitanju promocije sporta, turizma i biciklizma kao zdravog načina življenja, a HT Eronet je uvijek bio podrška zdravim projektima i ciljevima, te vjerujemo kako će ovaj zdravi odnos između Saveza i tvrtke HT Eronet rasti iz godine u godinu”.

Goran Guska, tajnik Biciklističkog saveza BiH o ovoj suradnji imao je za kazati:

“Izuzetno smo sretni zbog ove suradnje koja je došla u pravom trenutku i sa pravom kompanijom. Vesele nas i raduju zdravi odnosi sa kompanijama koje pozitivno razmišljaju i ulažu velike napore u sport upravo u vremenima kada nekako svi imamo osjećaj da je sport zapostavljan i marginaliziran. Ova suradnja je vjetar u leđa svim našim sportašima i velika pomoć kada pričamo o nastupima na Europskim i Svjetskim prvenstvima gdje će naši sportaši ponosno i dostojanstveno predstavljati svoju zemlju”./HMS/

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x