Published On: Čet, lis 25th, 2012

HSS poručio SIPI: Ako je do laptopa mi ćemo vam kupit

Hrvatska seljačka stranka izražava sažaljenje zbog profesionalnog, materijalnog i moralnog dna koje je dosegla SIPA jučerašnjom akcijom protiv urednika najčitanijeg hrvatskog portala u BiH, Ivana Šušnjara! Očigledno je da oduzimanje laptopa gospodina Šušnjara ima za cilj nadoknaditi štetu nastalu krađom laptopa iz stana dojučerašnjeg ministra sigurnosti Sadika Ahmetovića, kojemu SIPA nije bila u stanju osigurati imovinu. Kako bi se nadomjestio laptop, a u isto vrijeme pokazalo novinarima Hrvatima da ne smiju kritizirati svoje majorizatore, SIPA je krenula u sramnu akciju otimačine i zastrašivanja!

Ovakvim udarom na novinarske i ljudske slobode, djelatnici SIPE su se direktno stavili u političku službu, i to im se ne može oprostiti. Zbog svega navedenog HSS izražava zadovoljstvo što će na mjesto ministra sigurnosti doći Fahrudin Radončić koji će zasigurno biti kompetentniji od dosadašnjeg Ahmetovića i za kojeg postoje šanse da će SIPU dovesti u red, pa se neće baviti otimanjem laptopa po Posušju nego će pronaći kradljivce Ahmetovićevog laptopa, a možda i kradljivce laptopa organizatora peticije “Stop majorizaciji Hrvata”!

HSS također poziva impotentne i beskorisne organizacije tipa “Vijeće za štampu” i “BH novinari” da opravdaju silne njemačke donacije i jednom u životu se oglase povodom narušavanja slobode govora u ovoj državi. Svima vama Ivan Šušnjar može biti primjer!

SINN FEIN!

Predsjednik Hrvatske seljačke stranke

 Mario Karamatić

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare