Published On: Sub, srp 14th, 2018

HRVATSKA VOJSKA UZ VATRENE Vi ste Hrvatska – srce junaka i osmijeh pobjednika

“Vi ste Hrvatska: srce junaka i osmijeh pobjednika”, poruka je Hrvatske vojske Vatrenima.

Uoči nedjeljnog finala Svjetskog nogometnog prvenstva u kojem će se Vatreni susresti s Francuskom, Hrvatska vojska još jednom je poslala poruku podrške hrvatskim nogometašima i izborniku Zlatku Daliću.

“Vi ste Hrvatska: srce junaka i osmijeh pobjednika”, poruka je Hrvatske vojske Vatrenima za koje ističu kako su na terenu dokazali i pokazali kako to igra jedno srce, jedna duša – kako igra Hrvatska: “Spremamo vam doček dostojan svjetskih prvaka!”.

Podršku nogometnim reprezentativcima i izborniku Zlatku Daliću dao je i potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević: “Ovo je Hrvatska koja diše i živi snove hrvatskih branitelja. Pokazali ste poniznost, jedinstvo i zajedništvo. Pokazali ste kako Hrvatska treba ići dalje: zajedno, timski i  – domoljubno”.

“Veliko hvala Zlatku Daliću, koji je čvrsto stajao nogama na zemlji i do samoga kraja ostao ponizan s vjerom u dragog Boga, ostao prkosan i staložen u obrani boja naše zastave. Naše Vatrene transformirao je mentalno najčvršću reprezentaciju. U svega sedam mjeseci, dokazao kako su čuda moguća”, poruka je ministra Krstičevića.

I načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga, general zbora Mirko Šundov naglašava kako će ovaj povijesni uspjeh imati pozitivne posljedice za narod i državu.

“Ovo je vrijeme čuda, ovo je san koji je postao stvarnost! Ovo su povijesni dani, baš onakvi dani kakvi su bili kada smo stvarali Lijepu našu, kada smo sanjali da za crvene i bijele kockice čuje cijeli svijet, da svima pokažemo kako to kuca srce hrvatsko, junačko, što je to hrvatski inat, ponos i prkos”, kazao je general Šundov.

Hrvatska vojska snimila je i posebnu video poruku Vatrenima.

0 0 glasovi
Article Rating
14.7K Comments
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare