Published On: Sri, kol 1st, 2018

Hoće li Plenković konačno zabraniti ulazak Suljagiću i Bajroviću na teritorij Oliverove domovine?

Oliver Dragojević znao je cijeniti patnje svog naroda. Držao je do svoje riječi. Iako nije mrzio Srbe i srpski narod, znao je da njegov odlazak u Beograd nije samo odlazak glazbenika na koncert. I da ima određenu političku težinu. Držao je do svoje zemlje. Do svoje riječi.

Sada kada je mrtav, nekakav radikal Suljagić, proziva ga tako mrtvog da je dijelio BiH.

Isti taj Suljagić, skupa s Bajrovićem mjesecima hrvatski državni vrh naziva ustaškim, predsjednicu, vladu, ministarstva.

Bajrović je , kako je razotkrio odvjetnik Mišetić, bio izvor Newsweeku koji je objavio da je doček Vatrenih u Zagrebu počeo ustaškim urlicima.

Bajrovića i NewsWeek nisu raskrinkale hrvatske institucije. Učinio je to opet pojedinac. Mišetić.

Isto kao što je čin pojedinca, Dragojevića, važan simbolički čin. Niste se ispričali za agresiju na moju zemlju, oprostite al ja tamo pjevati neću.

Koliko hrvatske institucije drže do same države? Drže li barem 10% od onog  koliko je držao Dragojević? Ili 10% od onog koliko drži odvjetnik Mišetić?

Teško.

Jer ako i  nakon ovog skandala, Suljagiću i Bajroviću, prema Zakonu o strancima, onako kako je zabranjen ulazak radikalu Vulinu ili Ceci, ne bude zabranjen ulazak u RH znat ćemo da u MVP i MUP-u RH sjede uhljebi.

Kojima je i danas veći neprijatelj Ceca, nego oni koji hrvatsku državu u stranim medijima i na dnevnim istupima nazivaju fašističkom a Olivera Dragojevića, dionikom UZP-a.

Premda znaju da je čovjek širio ljubav. A da je njegova Dalmacija primila 400.000 bošnjačkih izbjeglica.

Dakle ako MVP ne djeluje, ako MUP RH ne djeluje, znat ćemo da to nije hrvatski MVP niti hrvatski MUP.

Znat ćemo da oni odgovaraju NGO sektoru, ne i hrvatskim građanima.

U suverenoj državi vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Narod u hrvatskoj niti 1% tog naroda,  nije dao nikome dozvolu da ubija događaj oko Vatrenih. Prema tome jedini pravi suvereni vladar nad voljom naroda, nije vlast u RH nego NGO sektor.

99% Hrvata smatra da bi oni koji tvrde da je Oliver Dragojević bio dio zločinačke organizacije, koja je dijelila Bosnu, trebali imati zabranu ulaska u RH.

MVP i MUP RH su na godišnjem. Da bi nešto pokrenuli morali bi imati nekakav stav. Nekakvo mišljenje. I nekakav odnos prema narodu koji ih plaća i državi koju predstavljaju.

S obzirom da je MVP sufinancirao Pusićkinju knjigu, u kojoj jasno stoji da je RH izvršila agresiju na BIH, ne treba se čuditi da nakon što pročitaju ovaj tekst, lagano otpuhnu, i nastave uživati u bosanskim, neodžihadističkim tvitovima.

Premijeru Plenkoviću, očekujemo od Vas, da već danas nazovete Božinovića i Grigića, te ih upozorite da bi bilo krajnje vrijeme da krenu raditi svoj posao.

Poskok.info

POTPUNO SKRENUO S UMA Bošnjački radikal optužio pokojnog Olivera Dragojevića za sudjelovanje u podjeli BiH

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x