Published On: Sri, srp 14th, 2021

Hoce li Inzko poput Petrischa potpistati “Odluku s aerodroma” po želji Sarajeva?? Je li ovo samo medijska priprema za to?

 

 

Posljednja šansa za iskupljenje znakovit je naslov na Klix ba, koji daje kako vidimo “posljednju šansu” za “iskupljenje” Valentinu Inzku, sugerirajući mu da posao izvršavanja sarajevaskih želja nije obavio do kraja. Traže nametanje zakona o zabrani negiranja genocida koji Srbi u BIH spore tvrdeći da u Srebrenici nije bio genocid.

No nama nije toliko zanimljiva sama tematika teksta, smatramo da je za takav užasan zločin posve svejedno kako se on zove i kako ga se definira, daleko je važnije suočava li se netko s tim zločinom ili ne.

Nama je znakovito da najčitaniji portal u državi daje šefu OHR-a, “posljednju šansu za iskupljenje”.

Koliko je do sada ovakvih odluka iskamčeno od Valentina Inzka u posljednjih 12 godina putem medijskih pritisaka bošnjačkih medija?

Ako pogledamo na što se sveo Inzko, koliko je u svojim izjavama potkapacitiran, zbunjen i kakve izjave daje trebalo bi se dobro zapitati čijoj prosudbi su predane sudbine milijuna ljudi?

Podsjetimo , Inzko je nedavno izjavio da čestita Federalnoj TV na objektivnost. Radi se o užasno nacionalističkoj RTV kući na čijem je čelu suradnik teroriste Handala.

Isto tako izjavio je i notornu glupost kako je slučaj Sejdić Finzi praktički riješen.

Sve su to  argumenti da se ne radi baš o najprisebnijem čovjeku, pa se postavlja pitanje i dostojanstva a i sigurnosti BH građana s obzirom da su Inzkovu intelektualnu labilnost neki politički a i medijski centri očito primjetili.

Inzko je sem toga dodvoravač, politička ulizica i ponaša se po principu Pavlovljevog refleksa.

U BIH će ostati upamćen baš tako, kao sarajevska ulizica i smušenjak. Netko tko je ovdje na vlast dovodio zlo i tko se svojski trudio da podrškom sarajevskim nacionalistima politički dijalog i demokratizacija BH društva ostanu u offsideu naše stvarnosti.

 

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x