Published On: Čet, ruj 15th, 2016

Hillary Clinton se uspješno oporavlja

Demokratska kandidatkinja za predsjednika SAD-a Hillary Clinton objavila je nove informacije o svom zdravstvenom stanju, s liječničkim zaključkom da je zdrava i da može obavljati poslove koje donosi predsjednički mandat.
Ona se oporavlja od blage, nezarazne upale pluća koja joj je dijagnosticirana nakon što joj je pozlilo u nedjelju na komemoraciji žrtvama napada izvedenih u SAD-u 11. rujna 2001. godine.
Bivša državna tajnica (68) i dalje je zdrava i podobna da bude predsjednica Sjedinjenih Američkih Država, napisala je njena osobna liječnica Lisa Bardack u podrobnom pregledu novih informacija o zdravstvenom stanju Hillary Clinton.
Liječnica Bardack je objavila laboratorijske nalaze Hillary Clinton koji pokazuju normalne vrijednosti kolesterola, triglicerida i drugih ključnih parametara.
“Ostali rezultati njenog sistematskog pregleda su u granicama normalnih vrijednosti i ona je odličnog mentalnog stanja”, navela je doktorica Bardack.
Kako je dodala, krvni tlak Hillary Clinton je relativno stabilan, a od upale pluća oporavlja se dobro, uz korištenje antibiotika i odmor.
Hillary Clinton je posljednja tri dana provela odmarajući se u svom domu u Chappaqua, a iz njenog izbornog stožera je najavljeno da će se u petak vratiti predizbornim aktivnostima.

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x