Published On: Pet, pro 25th, 2015

HERCEGOVINA: Počeo prvi povijesni izravni prijenos polnoćke iz Katedrale u Mostaru


Internet televizija Prvi.tv ove godine je organizirala izravan  prijenos  Polnoćke iz Katedrale Marije Majke Crkve u Mostaru. Na ovaj način, slika iz mostarske Katedrale će otići u cijeli svijet, a prijenos će preuzeti niz hrvatskih medija u dijaspori.
Katedralni mješoviti zbor Marija u pratnji Katedralnog orkestra prije početka polnoćke održat će kratki koncert hrvatskih božićnih pjesama.
Sve ovo će u izravnom prijenosu otići u svijet.
Pripreme za izravan prijenos mise Polnoćke trajale su danima. Ekipa Prvog.tv neumorno je radila na ovom velikom projektu kako bi se ponovno širom svijeta čula poruka mira iz Mostara.
Zahvaljujemo se svima koji su nam omogućili ovaj izravni prijenos, našem sponzoru Elektroprivredi Hrvatske zajednice Herceg Bosne i HT Eronetu na omogućenom internetu.

Prijenos iz Katedrale će početi već oko 23:30 sata. Prvi.tv će prije početka misnog slavlja emitirati Božićnu poslanicu biskupa mostarsko-duvanjskog i apostolskog upravitelja trebinjsko-mrkanskog mons. dr. Ratka Perića te razgovor sa župnikom don Lukom Pavlovićem.
 
 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare