Subota, 13 travnja, 2024

HERCEGOVINA: Počeo prvi povijesni izravni prijenos polnoćke iz Katedrale u Mostaru

Must Read


Internet televizija Prvi.tv ove godine je organizirala izravan  prijenos  Polnoćke iz Katedrale Marije Majke Crkve u Mostaru. Na ovaj način, slika iz mostarske Katedrale će otići u cijeli svijet, a prijenos će preuzeti niz hrvatskih medija u dijaspori.
Katedralni mješoviti zbor Marija u pratnji Katedralnog orkestra prije početka polnoćke održat će kratki koncert hrvatskih božićnih pjesama.
Sve ovo će u izravnom prijenosu otići u svijet.
Pripreme za izravan prijenos mise Polnoćke trajale su danima. Ekipa Prvog.tv neumorno je radila na ovom velikom projektu kako bi se ponovno širom svijeta čula poruka mira iz Mostara.
Zahvaljujemo se svima koji su nam omogućili ovaj izravni prijenos, našem sponzoru Elektroprivredi Hrvatske zajednice Herceg Bosne i HT Eronetu na omogućenom internetu.

Prijenos iz Katedrale će početi već oko 23:30 sata. Prvi.tv će prije početka misnog slavlja emitirati Božićnu poslanicu biskupa mostarsko-duvanjskog i apostolskog upravitelja trebinjsko-mrkanskog mons. dr. Ratka Perića te razgovor sa župnikom don Lukom Pavlovićem.
 
 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

GENERAL LJUBO ĆESIĆ ROJS Kako je pomogao 10.050 obitelji pripadnika HV i HVO kad su svi od nas digli ruke. Jedini pomogao obitelji generala...

General Ljubo Ćesić Rojs ima ogromne zasluge koje je stekao u ratu i u poraću. Svima nam je poznata...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -