Published On: Uto, velj 5th, 2013

Herceg-Bosno pokaži srce: Pomozimo malom Andiju

Teško bolesni šestogodišnji dječak iz Mostara Andi Milas, boluje od najtežeg oblika epilepsije. Dječaku su se prva oboljenja počela javljati u dobi od šest mjeseci, kada je hospitaliziran na Dječji odjel SKB-a Mostar, nakon čega je otišao na sarajevsku kliniku, gdje mu je konstatiran sindrom Williams. Potom mu je otkriven i Westov sindrom, a od tog nesretnog trenutka dječak je na doživotnoj terapiji.
Iako samohrana i bez posla, jer mora s Andijem provoditi 24 sata, pa nema vremena tražiti posao, za lijekove svoga djeteta majka Sanja se snalazi na sve moguće načine.

Kako bi se samohranoj majci pomoglo u financiranju liječenja, Sanja Milas je otvorila račun u podružnici Volksbanke BH u Mostaru.
Očajna sam jer mu ne mogu platiti lijekove koji ga održavaju na životu i molim za pomoć ljude dobrog srca, jer vjerujem i uvjerila sam se da takvih u ovom gradu ima. Iako mi je teško i neugodno, molim da mi pomognu kako bih skupila novac za liječenje svoga sina”, kazala je Milas.
Svi građani koji žele pomoći liječenje malog Andija svoje novčane priloge mogu uplatiti na žiro-račun KM broj 1402010018351995 s naznakom ‘Za malog Andija’ (Za uplate iz inozemstva: SWIFT VBSABA22, IBAN BA 39 1402010018351995 s naznakom ‘Za malog Andija’), te znatno doprinijeti u životnoj borbi našeg malog sugrađana i pružiti mu priliku da kao i sva druga djeca jednog dana osjeti radost djetinjstva.
( Bljesak.info )