Četvrtak, 18 travnja, 2024

HDZ-u 1990 spaljeni plakati

Must Read

”Spaljeni i uništeni bilboardi HDZ-a 1990 ukazuju na vruću izbornu jesen u Bosni i Hercegovini. Da nije riječ o spontanom gestu huligana ili nekih neodgovornih pojedinaca, svjedoči desetine uništenih bilborda na različitim lokacijama”, navodi se u priopćenju za javnost HDZ-a 1990 nakon što su na nekim lokacijama spaljeni njihovi predizborni oglasi.

”Ovakvi postupci ne samo da nanose materijalnu štetu HDZ-u 1990, nego i cjelokupnoj Bosni i Hercegovini u smislu nanošenja štete u promociji bosanskohercegovačke demokracije u Europi ali i svijetu”, navodi se u reagiranju ‘devedesetke’, koja navodi kako ovakvi postupci izravno ugrožavaju prava birača na objektivne informacije koje moraju dobiti u predizbornom procesu kako bi donijeli savjesnu i ispravnu odluku na dan izbora.

”Poruka koju ovim izborima Bosna i Hercegovina mora poslati međunarodnoj zajednici jeste kako su ovdje sukobi završeni i da smo odgovorno odlučili podvući crtu pod sukobe, podjele i konfrontacije, vrijeđanja i omalovažavanja drugih i drukčijih i okrenuli se stvaranju europske Bosne i Hercegovine koja će osigurati dostojanstven život svim njezinim građanima koji to itekako zaslužuju”, navodi HDZ 1990.

Stranka je pozvala sve nadležne državne organe da što prije istraže i podvrgnu zakonskih sankcijama počinitelje.

”Ovakvo ponašanje u daljnjem tijeku kampanje moglo bi eskalirati, a samim time nanijeti štetu ugledu BiH u međunarodnoj zajednici”, navodi se iz HDZ-a 1990.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Vidovićeva optužena za skrivanje Debevecova telefona

SARAJEVO - Tužiteljstvo BiH podiglo je optužnicu protiv sarajevske odvjetnice Vasvije Vidović (70) zbog počinjenja kaznenog djela sprječavanja dokazivanja...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -