Published On: Pon, srp 5th, 2021

Grmoja: Otkad sam otvorio temu rane seksualizacije djece, dobio sam više prijetnji i uvreda nego ikad u životu

Na Facebooku su se gotovo simultano oglasili Mostovi saborski zastupnici Nikola Grmoja i Božo Petrov nakon što su ih iz Zagreb Pridea prozvali da su doprinijeli fizičkim napadima nakon jučerašnje Povorke ponosa u Zagrebu.

Grmoja i Petrov su najavili tužbe protiv Zagreb Pridea.

Priopćenje Nikole Grmoje prenosimo u cijelosti.

Grmoja: Tužit ću Zagreb Pride

“Udruga Zagreb Pride u svom me priopćenju proglasila suodgovornim za pojedinačne incidente koji su se dogodili na dan održavanja Povorke ponosa.

Radi se o očitom nastojanju uvođenja cenzure na način da se svaku kritiku LGBT politika i aktivističkih ciljeva izjednači s mržnjom i pozivom na nasilje.

Na to ne mislim pristati i branit ću svoje pravo na slobodan govor i kritiku svih javnih aktera, uključujući LGBT aktiviste.

Nakon konzultacija s odvjetnicima, pokrenut ću tužbu protiv navedene udruge i sudskim putem zatražiti zaštitu svojih ustavnih i građanskih prava. Ali ne samo svojih prava, nego i prava svih ljudi u demokratskoj Hrvatskoj koji žele slobodno misliti i govoriti.

Otkad sam otvorio temu rane seksualizacije djece, LGBT propagande i pedofilije u hrvatskom društvu, dobio sam više prijetnji i uvreda nego ikad u životu, a tim su uvredama, ni krivi ni dužni, zahvaćeni i članovi moje obitelji.

Profesionalni ljudskopravaši, sasvim očekivano, niti jednom riječju nisu stali u zaštitu naših prava i obranu našeg ljudskog dostojanstva. Neću uzvraćati istom mjerom i nastavit ću, kao što činim od prvog dana ove rasprave, smirivati tenzije i zadržavati se na meritumu – načinima kako zaštititi našu djecu od predatora.

Važno je da rasprava o ovom važnom pitanju u javnom prostoru bude civilizirana i da uključuje što više relevantnih faktora, sa svih strana spektra, koji joj mogu doprinijeti”, napisao je Grmoja.

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x