Published On: Pet, ožu 18th, 2022

Gotovo je s benzincima i dizelašima

Njemačka je dala svoju potporu prijedlogu Europske unije da se od 2035. mogu prodavati samo novi automobili i kombiji s nultim emisijama štetnih plinova – to je i možda najvažnija vijest koja će determinirati budućnost europskog prometa, javlja Revija HAK.

Njemačka je najutjecajnija članica EU u sketoru prometa i zbog svoje velike autoindustrije. Ministri okoliša EU-a raspravljali su o automobilima i drugim prijedlozima za smanjenje emisija na svom tromjesečnom sastanku u Bruxellesu.

Rasprave o takozvanom paketu Fit for 55, koji ima za cilj provedbu ideje Europske unije o smanjenju stakleničkih plinova za najmanje 55 posto do 2030. godine, postale su posebno oštre posljednjih mjeseci zbog rastućih troškova energije koje je pogoršala ruska invazija na Ukrajinu. Njemačka ministrica okoliša Steffi Lemke rekla je da vladajuća koalicija u Berlinu podržava plan izvršne vlasti EU u svim točkama. Dosad se Njemačka suzdržavala, ali s posljednjim nastupom ministrice čini se da je gotovo.
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
4 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
FREE JAPAN!

Joj kad im sad Erdogan uleti sa onim svojim obećanim elektro-autićima 😎 !

Da Vas podsjetim, prije 4 godine Erdogan je rekao: “Turska će za dvije godine masovno proizvoditi elektro automobile 😎 i moći ćete da birate između slijedećih modela: najmanji e-Sulejman, srednji e-Mehmed i veliki e-Muhamed 😎 😎 !”

1 year ago zadnji put uredio FREE JAPAN!
Lola

Moja Steffi Lemke mogla bi ti pješke…..
Otkud struja???

FREE JAPAN!

Pa od diname 😎 – i Ti svašta pitaš!

Lola

Kažu da EU uvodi novi paket sankcija russima, plijenit će im prdež po Euuropi pa će pravit plinovod EUstream3.
Pričaju svašta 😂😂😂😂😂😂😂