Srijeda, 29 svibnja, 2024

GOJER UVJEREN: U našem teatru homoseksualni lobi uništava sve muslimansko i mene!

Must Read

gojer-gradoPisac Džemaludin Latić i reditalj Gradimir Gojer ogorčeni su na direkciju ovogodišnjeg Festivala bih. drame zbog nestavljanja njihove predstave „Gazi Husrev-beg“ u program; oni tvrde da je ovo politička odmazda protiv njih dvojice i muslimana u BiH ali i ‘prljava rabota’ moćnog homoseksualnog lobija u BiH.

– Radi se o novom napadu na državu BiH, napadu na bošnjački narod i o naivnoj političkoj igranic koju sam davno prozreo u BiH. Ovo nije prvi festival na kojem sam elimniran zato što ne pripadam zeleno-crvenoj koaliciji, odnosno haineken koaliciji’ i zato što ne pripadam najmoćnijem lobiju u državi, a to je homoseksualni klan – ljutito za ‘Avaz’ objašnjava svoje viđenje ove situacije reditelj Gojer.

On nije imenovao pripadnike ovoga klana ali dalje tvrdi:

– Što je ovo nego novi genocid nad muslimanima, jer ovo je prvenstveno projekat u kojem se govori o Gazi Husrev-begu imi na pozornicu donosimo najveću istinu o darodavatelju grada Sarajeva, a on se,evo, sada proganja u državi BiH

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -