Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

Globalisti će započeti Treći svjetski rat zbog ruskog špijuna Navaljnog?

Must Read

Konferencija ratnih huškača (poznata i kao Münchenska sigurnosna konferencija) u punom je zamahu u Njemačkoj, ali njihov jedini fokus – osim trošenja milijardi našeg novca na ratne igračke – je mrtav špijun.

Za one koji nikada nisu čuli za Alekseja Navaljnog, on je čovjek za kojeg je Britanija tvrdila da ga je otrovao Putin (u Engleskoj, nekako) pomoću Novičoka, kemikalije koja je tako smrtonosna da te ubije jedan dodir, ali je nekako dospjela u njegove gaće.

Zvuči mi kao unutarnji posao, ali to ga nije ubilo, začudo. Umjesto toga, ovaj je tjedan umro u ruskom zatvoru dok je služio kaznu jer je bio izdajica svoje zemlje.

“Putin je to učinio”, vrište visoki svećenici i svećenice globalizma sa svog bazara ratnih igračaka u Münchenu. Sankcionirajmo Rusiju i recimo da Rusija sponzorira terorizam!

Taj ratni poklič dopire od Josepa Borrella, visokog povjerenika EU, pa sve do Josepha Bidena, rezidenta Bijele kuće u Americi s Hillary Clinton koja pjeva tenor.

Ali kao i uvijek, radije vam pokazujemo činjenice

Ovo je tajna snimka Alekseja Navaljnog kako od službenika MI6 Jamesa Williama Thomasa Forda traži 10-20 milijuna dolara da svrgne rusku vladu u ‘obojenoj revoluciji’ koju sponzoriraju SAD— i nikada nećete pogoditi tko je napisao knjigu o toj temi.


Navaljni je bio izdajica svoje nacije – regrutirao ga je tadašnji američki veleposlanik u Rusiji, Michael McFaul, čitao sam upravo danas – koji poziva na rat protiv Rusije jer je njegov špijun, Navaljni, mrtav.

Tko ga je ubio? “Putin, naravno!”, kaže njegov mentor McFaul u emisiji Andree Mitchell.

Kako oni to znaju? Ne znaju, ali kome treba istina kad treba započeti rat!

Meni se čini da je Navaljnijeva smrt planirana da koincidira s njihovim europskim bazarom oružja, budući da je njegova ožalošćena udovica bila spremna našminkana (u Münchenu) na konvenciji, s pripremljenim govorom, samo nekoliko sati kasnije.

Drugim riječima, ovo izgleda kao posao CIA-e, čišćenje neispravnih stvari, s gospođicom njihovog špijuna dotjeranom do vrha kako bi nastavila tamo gdje je mužić stao kao njegova zamjena za ‘opoziciju’ Putinu. Koincidencija? Ne s ovom gomilom globalnih gangstera.

Žuri im se započeti svoj rat i trebalo im je kazalište.

Ali usporimo na trenutak – Revolucija u boji – tko je napisao knjigu o tome?

Bivši američki veleposlanik u Rusiji pod O’bidenom, Michael McFaul napisao je knjigu

Tip koji je doslovno napisao plan u 7 koraka za poticanje ‘obojene revolucije’ u stranoj naciji, također je regrutirao Alekseja Navaljnog kao špijuna u Rusiji dok je bio veleposlanik.

Rusija je uhvatila Navaljnog kako pokušava prikupiti “10 do 20 milijuna” od operativca MI6, agenta Forda, kao što ste vidjeli u gornjoj snimci. Novac je trebao biti iskorišten za rušenje ruske vlade u ime CIA-e i MI6.

Ali shvatite ovo – Putin je pustio Navaljnog, možda zbog ovoga. Zašto unutar sebe držati poznatog operativca koji pokušava srušiti vašu zemlju?

Tako se Navaljni zatim seli u Englesku, tvrdi da ga je otrovao čovjek koji mu je dopustio da napusti Rusiju, ali se dobrovoljno vraća u Rusiju gdje mu se sudi kao izdajniku i zatvara ga. Ništa od ovoga nema smisla dok ne shvatite za koga radi – CIA-u i MI6.

Ovog tjedna Europa gori—iako to nećete čuti na Lamestream Media—ali ja ovdje gledam to i vrlo sam sretan što mogu izvijestiti o toj činjenici!

Od Španjolske do Češke i posvuda između, farmeri i kamiondžije zatvaraju stvari kako bi natjerali korumpirane tirane EU-a i njihove marionete koje upravljaju zemljama članicama da odustanu od Green Grafta koji ubija Europu.

Pridružili smo se štrajku danas ovdje u Varšavi, Poljskoj i poljoprivrednici su zatvorili sve granične prijelaze iz Ukrajine kako bi spriječili daljnje bacanje žitarica i kukuruza u EU (pod mandatom EU!)—što uništava cijene zatrovanim žitaricama lošije kvalitete.

Poljaci su ljuti! Ne samo da korumpirana EU baca žito iz Ukrajine kako bi financirala svoj rat u NATO-u – uništavajući cijene i poljske poljoprivrednike u tom procesu – već je žito tretirano opasnim kemikalijama nedopuštenim u ovoj zemlji. Oni su otrovi.

Palo mi je na pamet da bi ovo mogao biti dio sheme depopulacije EU/WEF-a pa mi je drago što farmeri to odlažu i uništavaju umjesto da rade ono što bruxelleski banditi traže.

U međuvremenu, u Münchenu, svako vlakno svakog NATO-ovog globalista vrišti za izravnim ratom s Rusijom jer je njihov posrednički rat u Ukrajini pa… ostao bez Ukrajinaca.

Tako da njihov projekt Destroy America sada prelazi u Hyperdrive

Iskrvarenje američke riznice i uništavanje Amerike beskrajnim ratovima funkcionira, ali predugo traje, pa bivši veleposlanik McFaul i ekipa pozivaju SAD da jednostrano ukrade otprilike 600 milijardi dolara u američkim riznicama u vlasništvu Rusije i da taj novac Zelenskom da opere u svom ratu oligarha u Ukrajini.

Ova luda ideja postiže nekoliko stvari poput produžavanja rata, prodaje više milijardi ratnih igračaka i daje Unipartyju u SAD-u sav novac koji joj je potreban za lažiranje izbora 2024., ali također djeluje tako da uništi izvor američke snage u inozemstvu – njezin dolar.

Ako McFaul i njegova šarolika družina natjeraju budale iz Bidenove administracije i idiote iz Kongresa da odobre tako nešto, nijedna druga razumna nacija na svijetu više nikada ne bi kupila američko ministarstvo financija ili financirala američki paralizirajući dug – nikada. Jesam li spomenuo ‘ikad’?

Poruka svijetu? “Sve što je potrebno je spor s nama oko bilo čega i mi ćemo ukrasti vaš novac i dati ga vašim neprijateljima.”

Ukratko, ovaj jedan bezumni potez globalista čiji cilj nije samo ‘naša’ depopulacija nego i ubijanje moje matične nacije, postigao bi obje stvari jednim potezom.

A jutros su svi, od supruge bivšeg predsjednika FED-a Alana Greenspana do veleposlanika McFaula u Mitchellovoj emisiji talking heada, bili uključeni u ovaj trenutni čin samouništenja jer je ruski špijun (koji je radio za njih) umro u ruskom zatvoru.

Kao da je Putinu trebao još jedan izgovor osim što je NATO okružio Rusiju projektilima i izgradio 47 ilegalnih laboratorija za biološko oružje kako bi ubijao svoje ljude (i sve nas u susjedstvu) – to bi mogla biti kap koja je prelila čašu koja zaslužuje probnu vožnju njegove nove nuklearne bombe u orbiti.

Ovi zli likovi upravo su nam prošli tjedan rekli da nas žele ‘miroljubivo’ ubiti 7 milijardi, a govore nam kako to namjeravaju učiniti od 1968. (Granice rasta, objavio Rimski klub).

Sir Alexander King i Aurelio Peccei bili su jasni. Koristili bi se ratom, bolešću i svjesno lažnom pričom straha koju su zvali Globalno zagrijavanje kako bi nas uplašili da budemo spremni umrijeti bez borbe.

Ništa od ovoga ne mora biti.

Zato se probudite. Ustanite i recite gadovima ‘Ne’.

Autor: Howell Woltz l logicno.com

- Advertisement -

11 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

11 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
1 month ago

Rat se sada može voditi i na kopnu USA I KANADE.

GLOBALISTI ĆE OVAJ PUT DOBITI PO PI….CKI BUDU LI NASTAVILI DA SE..U.

Anonymous
Anonymous
Reply to  Anonymous
1 month ago

POSKOK. Info
NE bi trebao sputavati istinu da je

Ministar Konakovic narko diler za bih.

Anonymous
Anonymous
Reply to  Anonymous
1 month ago

Tu istinu iznosi SDA i cijelo Sarajevo.

Anonymous
Anonymous
Reply to  Anonymous
1 month ago

Putinnn se vozio u TU 160.

A Bajjdden……je promijenio pelene

Anonimno
Anonimno
1 month ago

Treći je krenuo samo nitko neće da kaže.

The Game🃏
The Game🃏
1 month ago

Znači *Komitet 300* poznati i kao ,Olimpijci’ pokreću u program ” Konačno rešenje” …Tamna strana,da vidimo odgovor Istočne Imperije(Imperija uzvraća udarac)!! Sad predstoje sukobi do istrebljenja -Totalni Rat,neokortikalni(koji već traje 30 godina) informaciono-tehnološki ,konvecionalni i sve nove tehnologije i oružja (koja do sad nisu korištena ,niti poznata) Neka bude borba neprestana,neka bude što biti ne može ! Prosvetljenji Vladika je to davno video ,dolazak današnjih vremena i to sve zapisao.

God the Creator of everythting will bring’everyting’ into balance and order in his Creacion📜

Last edited 1 month ago by The Game🃏
Majko Kjajevic
Majko Kjajevic
Reply to  The Game🃏
1 month ago

Samo šljiva tarabica kaze ostaje otporna na klimatske promjene.

The Game🃏
The Game🃏
Reply to  Majko Kjajevic
1 month ago

Šta kaže vaša Miljacka !! Hoće li Vas Allah u milost il majčica Turkmenistan — od onog što pretekne👈 Samo jako uz TejBir pa šta Gospodar Svijetova da ☝️✌️ i da ne zaboravite “ono” iz Kasabe sa bolesnim osmijehom ponijet sa sobom-ko fol gradonačelnik🔈🔉🔊🎶🎶

Last edited 1 month ago by The Game🃏
Anonymous
Anonymous
Reply to  Majko Kjajevic
1 month ago

Bošnjama najtužnije kad šljiva iz zelene pređe u plavu boju!

Anonymous
Anonymous
1 month ago

Medvedev: izdajničko pseto zaslužuje da umre kao pseto!

Slava Teksasu!
Slava Teksasu!
1 month ago

👌

Tek sada sam ovo pročitao. Vrhunski članak.

Последний

Blokirali smo oglase izdajničkog DC-a Mate Granića

Jer novcem se može kupiti sve i svakog u RH. U HercegBosni ne može. I nemoj da nam netko smeće...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -