Published On: Uto, ožu. 19th, 2019

Glasujte za Vatrene! Španjolci biraju najljepši dres na svijetu

U utorak ujutro Hrvatska je bila tek sedma, a vodile su nigerijske ‘smetnje na televiziji’. Ipak, oko 17 sati s 13 tisuća glasova Hrvati su zasjeli na prvo mjesto!

Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtak od 20:45 na Maksimiruotvara Euro-kvalifikacije protiv Azerbajdžana. Hoće li igrati u crveno-bijelim ili crno-plavim kockicama, posve je svejedno.

Dres Vatrenih je jedinstven, neponovljiv, najljepši na svijetu. To je uostalom mnogo puta i potvrđivano na raznoraznim izborima. Kockice su najprepoznatljivije i najdojmljivije na svakom Mundialu i(li) Euru.

Glasovita i mega-tiražna španjolska Marca na svojem je portalu pokrenula anketu: ‘Definitivni poredak najljepših dresova svjetskih nogometnih reprezentacija’.

Kockice u vodstvu

U konkurenciji je 50 reprezentacija tj. dresova, a Hrvatska je u utorak ujutro bila – tek sedma?! Vodile su nigerijske ‘smetnje na televiziji’ ispred Španjolske (normalno da su visoko, biraju Španjolci), Francuske (svjetski prvaci, popularnost je razumljiva), Njemačke (retro obrada), Amerike (ništa posebno) i Nizozemske (klasična naranča).

Ipak, oko 17 sati kockice su došle tamo gdje pripadaju – na prvo mjesto!

Link za glasovanje je OVDJE, anketa je počela u utorak u 07:18, Marca ne ističe do kad će trajati, a limita za glasovanje nema. Dakle, klik na ovaj link da se stvari stave na pravo mjesto.

Hrvatska ima najboljeg nogometaša na svijetu i najljepši dres na svijetu. Nema smisla da to i sami svojim glasovima ne potvrdimo!