GEOPOLITIKA USA: U Izraelu podržavaju borbu protiv Hamasa i Al Qaede, u BIH ih štite. Zašto?

Geopolitičke odluke često nemaju dodirnih točaka s ideologijama i uvjerenjima.

Najbolji primjer za to je Azov u Ukrajni. Iako su nominalno fašisti podržava ih cijeli antifašistički Zapad.

Ista  je stvar i s Hamasom u Izrealu. Ogranci Hamasa, kao i Al Qaede bili su dio zapovjednih struktura Armije SDA i počinili su neke od najgorih zločina u ratu u BIH. Sve do jedan pripadnik  Hamasa i Al  Qaede skriven je od Tužiteljstva BIH.

No nitko se nije istakao u borbi protiv Izraela kao Handžar divizija. Javlja se u ratu 1942-1945 kao postrojba BH muslimana pod direktnim zapovjedništvom Hitlera. Potom 1945 nestaju. Nisu završili na Bleiburgu niti su gore predani Titu. Evakuirani su i prebačeni u Palestinu. Balkan će ih ponovno sresti u Sisku 1991 godine kada čine masovni zločin obrednih klanja zarobljenih Srba. Zločinci su iz svih muslimanskih krajeva ex Jugoslavije i Albanije plus novopridošli arapski muslimani.

Nevidljiva Ruka, zna Šeks koja je to Ruka, uvjetovala je RH da se taj zločin ne istražuje,

Handžar divizija , početkom 1993 na zahtjev Sefera Halilovića mijenja ime. Netko se sjetio da se Zapadni svijet neće moći uvjeriti u antifašizam Armije SDA ako im jedna postrojba nosi SS nacističko ime. Stoga im mijenjaju ime u više antifašističko. Od 1993 godine zovu se Zulfikar. Ova postrojba ima svoje prste u klanjima Hrvata na stadionu Iskra u Bugojnu, u Zenici, u infanticidu nad hrvatskom djecom u Vitezu. I u konačnici u genocidu u Grabovici.

Namjerno pišemo genocidu jer znamo da je to genocid , makar ga Memorijalni centar Genocida nazivao masakrom.

I namjerno nazivamo Haaške Talibane talibanima jer statistika njihovih zaobiđenih optužnica jasno upućuje na to da se taj sud proglasio nenadležnim za zločine Hamasa i AlQaede koje su počinili nad domaćim stanovništvom u BIH.

A onda ide čudo:

Ovo smeće piše vladi svoje zemlje , kako je samoinicijativno izvršio kazneno djelo pritiska na Sud za ratne zločine u BIH da se suborcu Al Qaede i Hamasa osigura pravni imunitet na sudu za ratne zločine.

Poštovani Izraelci koji čitate ovaj tekst, molimo vas, uradite sve da State Department procesuira ovog čovjeka za kazneno djelo koje je počinio izašavši van svog diplomatskog imuniteta.

Među pobijenim civilima Bugojna bila je i jedna židovska obitelj.

Mi se u naše političare i njihovu odvažnost ne možemo pouzdati a hrvatski lobi u SAD-u fokusiran je na kvalitetu hrane u Ićićima i na temu tipa jel dozvoljeno bijelo polje kao prvo na RH šahovnici.