Četvrtak, 18 travnja, 2024

GENIJALAC I dobroTVOR: Jerko kupuje glasače fondovima socijalne pomoći

Must Read

Najstarija i najuigranija kriminalna organizacija u zemlji pod direktnom zaštitom OHR-a, US Embassy i SIPE, Navodna stranka Lijanovići razvila je novi sustav korupcije pred predstojeće izbore u zemlji. Glasače ovaj put kupuju na način da je preduvjet za dobivanje socijalne pomoći koju Jerko dijeli preko svog ministarstva ulazak u glasačku matricu NSRZB-a. Aktivisti ove stranke, i njeni zastupnici ovih dana nude socijalnu pomoć nezaposlenima i ljudima bez ikakvih primanja zlorabeći njihovu materijaln situaciju ucjenom u kojoj je preduvjet da prime ono što im po zakonu pripada glas za Jerku Lijanovića Ivankovića i Mladena Ivankovića Lijanovića. O svemu ovome upoznat je Federalni MUP, upoznata je SIPA, zna to Inzko ,  znaju to i Lijanovićevi prijatelji iz američke ambasade. Znaju to i ostale ambasade koje nam drže moralne govore o borbi protiv korupcije.
Mislite li da će Lijanović biti kažnjen zbog ovog? Suspendiran?

Čovjek je godinama na čelu kriminalne hobotnice, otvorio je i pozatvarao više firmi nego Al Capone, oprao je milijune maraka, ljude drži u ropskom odnosu, plaće je isplaćivao u bonovima, njegovi ljudi u Zenici osuđeni su zbog pokušaja ubojstva, putem Platforme ljude ubacuje u sustav zapošljavanja a potom ih ponovno veže bianko mjeničnim ugovorima stavljajući ih opet u ropski odnos. Oni koje on zaposli proklinju dan kad su potpisali ugovor s vragom.
Prije par dana preuzeo je potpunu kontrolu nad EPHZHB budući da mu je Platforma omogućila da ima većinu u Nadzronom odboru. Iz EPHZHB izvlači milijune. A SIPA? Pravosuđe? Kazne i zatvori? To se odnosi samo na BH građane. Na i ne američke igrače. Oni su u ovoj zemlji potpuno zaštićeni.
Život je lijep. Lijanovićima.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Vidovićeva optužena za skrivanje Debevecova telefona

SARAJEVO - Tužiteljstvo BiH podiglo je optužnicu protiv sarajevske odvjetnice Vasvije Vidović (70) zbog počinjenja kaznenog djela sprječavanja dokazivanja...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -