Published On: Sri, ruj 28th, 2022

Frizeri iz Gruda u finalu “International Visionary Award” u Londonu

Stipe Filipović I Anđa Zorić iz Gruda u finalu su International Visionary Award koje će se održati u Londonu 09. listopada 2022. godine.

Anđa Zorić se našla po prvi put u finalu vizionara godine dok je Stipi pošlo za rukom po treći put za redom naći se u finalu vizionara godine.

-The Alternative Hair Show na kojem se prezentiraju najcjenjeniji frizeri u svijetu održati će se u Londonu po 40. put. Frizerska elita će imati prezentacije kakve zaslužuje Londonska scena te ujedno dati svoj doprinos kako bi sakupili što više sredstava za djecu oboljelu od leukemije – rekao nam je Filipović.

Inače, događaj uključuje i finale međunarodne nagrade za vizionara godine koja je postala glavni dio večeri. Ujedno ovo je jedna velika odskočna daska za sve frizere koji se nađu u finalu da pokažu svoj talent i kreativnost i postanu prepoznatljivi u cijelom svijetu.

-U kategoriji Avant-garde do finala me dovela frizura iz moje nove kolekcije. Tri puta za redom naći se u finalu vizionara godine svakako da mi laska. Ujedno to mi je potvrda da već niz godina ne silazim sa pravog puta, te me motivira da istražujem još više svijet frizura. Video koji će biti prikazan u Londonu je snimljen u Maloj Sceni HNK u Mostaru, sretan sam i zahvalan što u Hercegovini imamo takav prostor i ljude koji rade u njemu, koji su mi već treću godinu za redom izišli u susret i ustupili prostor da snimim video. Jako sam ponosan i zahvalan cijelom timu koji je bio angažiran oko ovog projekta. Video je uradio Alen Hadžić, Lucija Čolak iz Studia Kašmir se pobrinula da odjeća bude dostojna ovakve manifestacije, Make up potpisuje Mia Bulić – istakao je Filipović.

Zanimljivo je to što se ove godine po prvi puta našla u finalu “Vizionara godine” Anđa Zorić, koja Stipu već skoro 20 godina kontinuirano prati u stopu. Ovo je prvi put kako pratim ovu manifestaciju da se iz jednog frizerskog salona u finalu vizionara nađu dva frizera.

– Do finala me dovela rubikova kocka koja ujedno predstavlja nametnuti ideal – rekla je Zorić.

Video koji će prezentirati Anđin rad je djelo Alena Hadžića, odjeću je dizajnirala Gordana Zucić, šminku potpisuje Mia Bulić.

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare