Published On: Pet, velj 26th, 2021

FM Project “Znam”

Veljača je vrijeme novog početka!

Pjesma „Znam“ je čistokrvna modern rock balada, peta po redu iz samostlanog muzičkog ostvarenja, F.M. Project (Fedja Music Project).

Jasni stihovi, utegnuti bubnjevi i bas linije, lepršave heavy gitare, glam klavijature i back vokali daju pjesmi ozbiljnost, ali i svestranost kad je u pitanju podžanrovska podjela unutar rock muzike.

Za „drive“ na vokalu pobrinuo se polip na lijevoj glasnici kod pjevača koji je nastao neposredno prije samog izvođenja snimanja i ovoj baladi daje jedinstven, do sada nezabilježen ton vokala u F.M. Project-u.

U suštini, ovu pjesmu je opet izgradilo prijateljstvo.

Glazba i tekst za „Znam“ su nastali još 2017. godine u jednom danu, točnije u jednom dahu.

Autor stihova i muzike je Feđa Ibrulj, mostarski kantautor.

Kompletan aranžman, snimanje (sviranje instrumenta i izvođenje back vokala) i audio produkciju potpisuje producent Stefan Kovačević, (poznatiji kao frontmen benda Forever Storm) producent i vlasnik Kragujevačkog BlackSmith studija s kojim F.M.

Project ima uspješnu dugogodišnju saradnju.

Video produkcija odigrala se u Beogradu. Ovaj predivni video u potpunosti je osmislila, kreirala i montirala jedna talentirana mlada dama, Nevena Deljanin.

Spot ima priču koja prati same stihove pjesme, a selekcija kadrova i boja mu unosi jednu novu dimenziju i dio ženske energije koja se savršeno uklapa u pjesmu, a djeluje kao mini film…

 

promo

uskrs ephzhb