Published On: Čet, stu 12th, 2015

Facebook »eksplodirao« zbog Drage Prgometa (FOTO)

ZAGREB – Nakon što je Nacionalno vijeće stranke Most izbacilo danas Dragu Prgometa iz članstva jer je navodno bez njihova znanja vodio pregovore sa Zoranom Milanovićem, Prgometov Facebook profil je uzavrio od brojnih komentara građana, a pale su i mnoge teške riječi.
“Za vas bi trebalo napraviti poseban zakon i otvoriti Goli Otok ponovno, razmislite što ste učinili i kako ste prevarili sve koji vjeruju u promjene”, glasi jedan od brojnih žučnih komentara.
Pitanje vraćanja saborskog mandata Mostu Prgomet je prokomentirao riječima: “To pitajte 22.000 građana koji su glasali za mene”, kako je na Twitteru objavila novinarka HRT-a Maja Sever.
Taj Prgometov stav je oštro dočekan na njegovom Facebook profilu. Tako je jedan građanin napisao: “Kako kažete da treba pitati glasače (njih 22.000), ja sam jedan od …. Ustupite svoje saborsko mjesto MOST nezavisnih lista jer sam zbog njih glasao za vas i nisam jedini …. briga Dragu sad , dobio si što si htio, a naciju tko j … “
“Komotno si piši još -1 na tih 22.000 u budućim ispadima”, glasi dodatni komentar na tu temu.
“Trgovačko društvo ‘Prgomet’, prodajemo se samo za najviše funkcije. Čisti obraz, odgovornost, moral … što je to?”, Poručio je Prgomet jedan komentator.
“Preživjet će MOST nezavisnih lista i bez Vas jer on simbolizira nadu ovog naroda i vjeru u dobre ljude. Šteta, mogli ste biti upamćeni kao drugačiji. Zapravo pojma nemam tko ste, glasovala sam za Vas samo zato što ste iz MOST-a, nisam shvaćala da u Sabor može i netko koga zapravo ne zanima u što vjeruju oni koji za njega glasuju. Toplo se nadam da je s Vašom političkom karijerom svršeno “, napisala je jedna komentatorica na Facebook profilu Drage Prgometa.
“Hahahaha, koji si ti lik, pa ja sam 50 ljudi najmanje nagovorio da za tebe glasaju a glasali su zato jer su u MOSTU Petrov i Petrina, a što reći nego da si bezveznjak”, glasi jedan komentar.
Međutim, jedan komentator misli suprotno: “Puna podrška doktore. Imate uvijek moj glas !!!”
(NN / jutarnji.hr)

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare