Published On: Sub, stu 16th, 2019

EUFORIJA UOČI UTAKMICE Hrvatski navijači u Rijeci: Očekujemo pobjedu i zajamčen prolazak na Euro…

Hrvatska reprezentacija večeras od 20:45 lovi plasman na Europsko prvenstvo. Viceprvaci svijeta igrat će protiv Slovačke, bod im je dovoljan za prolaz, ali igrači Zlatka Dalića idu po pobjedu.

U Rijeci je počelo kišiti danas iza 16 sati, a tmurno vrijeme nije pokvarilo raspoloženje hrvatskih navijača koji su stigli sa svih strana i okupirali riječke kafiće, a dosta njih je došlo i iz BiH.

Navijači su se sakrili u kafićima i restoranima, ali usprkos kiši nisu razočarali, ulicama Rijeke odjekuje pjesma i vlada velika euforija.

“Očekujem pobjedu Hrvatske večeras i zajamčen prolazak na Euro, nikakve bodove i kalkulacije, samo pobjeda, po mojoj procjeni, u oba poluvremena”, rekao je novinar Ivan Crnjac.

Taksist Mihovil Špago na utakmicu je stigao iz obližnjih Delnica. Kaže da je Rujevica “bogomdana za pobjedu”. Od Dalića očekuje spektakl iako će nedostajati Vida i Lovren.

“Njih dva su zmajevi, nedostajat će nam, srećom pa Slovaci baš i ne znaju igrati nogomet, pogledajte samo kako je Lovren bio dobar u nedavnoj fantaziji Liverpoola”, rekao je Špago za Dnevnik.ba.

Podsjetimo, pred Vatrenima je posljednja utakmica kvalifikacija za Euro 2020., a na Rujevici Hrvatska dočekuje Slovačku u utakmici u kojoj je i bod dovoljan našoj reprezentaciji za prvo mjesto u skupini i plasman na Europsko prvenstvo.

Dnevnik.ba/ M.S.