EKOLOŠKE TEME: Koje su procedure za zakonito uklanjanje Das Smeća prije općeg ustanka hrvatskog naroda protiv njega?

Hrvatski narodni sabor Bosne i Hercegovine zatražit će od OHR-a  osporavanje izbora Željka Komšića za člana Predsjedništva.

Nakon što je Komšić podnio zahtjev Ustavnom sudu za ocjenom ustavnosti, izmjena Ustava Federacije BiH nametnutih od strane Visokog predstavnika, provjerili smo kako bi njegova apelacija mogla proći.

Više u videoprilogu RTV HB za čiji su program govorili glavni tajnik HNS-a BiH Josip Merdžo I politolog Martin Mikulić.

No kao što smo pisali i ranije, a očito moramo to ponavljati, nije potrebna akcija OHR-a da se smijeni Komšića.

Ustav BIH je već predvidio mogućnost da Ustavni sud BIH smijeni člana Predsjedništva za kojeg bi utvrdio da nije u stanju obavljati preuzete mu dužnosti.

Ovo “Nije u stanju” je rastezljiv termin.

I može uključivati bilo kakvu aktivnost koja upućuje na to da pojedini član Predsjedništva, predsjednik Srpske ili predsjednik FBIH nisu u stanju vršiti preuzete im obveze.

Od svih nominalnih izbornik “pobjednika” Komšić je tu jedini i prvi koji zadovoljava invalidnost obavljanja svoje funkcije na nekoliko razina.

Prvo što bismo zamolili kolege novinare u Sarajevu, koji će morati sudjelovati na inauguraciji ovog političkog smeća, jeste da nam snime njegovu prisegu.

Tekst prisege je jako važan. U njemu Nacionalističko SDA smeće, daje riječ da će čuvati Ustav BIH i prava njegovih naroda, te njegove odredbe o konstitutivnosti.

To je vrlo važan snimak koji moramo dobiti kako bismo pojasnili poštovanim vehabijama širom BIH kako ih Komšić vara. Znamo da oni, kao simpatizeri panislamizacije podržavaju svakog tko najavljuje rušenje državnog poretka i priča o islamofobiji Europe, ali tim snimkom želimo im dokazati da je ovaj kjafir obična varalica.

No snimka će biti važna i za Ustavni sud BIH kako bismo im dokazali da Komšić na prisezi govori jedno dok u praksi radi protiv Ustava BIH.

To će biti ključni dokaz o neubrojivosti ovog čovjeka.

Ne možeš naime, tako ti Tita, jedan dan reći da si za bratstvo i jedinstvo, i čuvanje Ustava Socijalističke Federativne Jugoslavije, a već sutra seruckati kako se republike moraju gasiti i kako samo unitarna Juga jeste tvoj cilj.

Drugi dokaz bit će krvna slika koju ćemo tražiti od Komšića. Ako se utvrdi da je on u 30 dana 25 dana pod utjecajem alkohola to će biti novi dokaz Sudu.

I sada najvažniji korak:

Molimo HNS da u Dom naroda FBIH ne šalju debile. Čast iznimkama, no do sada ste uglavnom slali debile. Morate poslati neke ljude koji znaju održati govor i koji imaju osnovnu pravnu i političku pismenost. Razumijemo da je džihad iselio mnoge vrsne kadrove, ali pokušajte ih naći. Neka ih Dario Knezović nađe. Ionako ne radi ništa.

Nakon što se popuni Dom naroda FBIH želimo što prije da izglasate Deklaraciju o permanentnoj uskrati prava na veto, suradnje po pitanju veta, Nacionalističkom Smeću.

Potom stvar prepustite nama. Nakon što Ustavni sud dobije informaciju da je jedan član predsjedništva ostao bez najvažnije predsjedničke ovlasti, čekat ćemo njegovu odluku.

Ukoliko pod utjecajem arapskog kapiptala Ustavni sud presudi da član predsjedništva kojem je njegov narod oduzeo najvažniju predsjedničku ovlast i dalje može obavljati svoju funkciju, mi ćemo tražito od OHR-a da smijeni sve arapske suce u Ustavnom sudu BIH te da imenuje neke koji nisu pod utjecajem Komšića niti Bakirove Al Qaede.

Ako OHR to odbije uraditi opet stvar prepustite nama.

Mi tada krećemo u blokadu graničnih prelaza u BIH.  Ili ćemo tijelima blokirati ulazak u zgradu Predsjedništva  tako da nas i ugledne Ambasade u BIH mogu vidjeti.

Sve dok Nacionalističko smeće ne odstupi.

Tako to rade narodi. Tako bi to uradili Srbi i Bošnjaci da im netko drugi uzurpira mjesto u Predsjedništvo.

Upozoravamo biskupa Puljića, fra Majdandžića i Višnju Lončar, da u trenutku kad krenemo na ustanak protiv Nacionalističkog Smeća, ni slučajno da nam ne izlaze na put.

Nećemo se zaustavljati. Ni poziv na domjenak neće ublažiti naš gnjev.   A jazavce poput njih, mi ne želimo činiti “mučenicima” vjere. Nit mučenika, nit ljudstva nit vjere.

Napomena za kraj teksta: Draga nacijo, što misliš kako to da dosadašnje politike u BIH Hrvata, kako vladajuće tako i oporbene, nikada do sada nisu koristile a niti spominjale model smjene Komšića putem Doma naroda koji mu je nadređen za najvažniju predsjedničku ovlast? Što mislite koliko ih je uopće pažljivo pročitalo Ustav?