Published On: Čet, pro 11th, 2014

DZIHAD FOR DUMMIES: ISIL objavio memento kako pravilno silovati, tući, postupati s djevicama i sestrama…

Militanti Islamske države dobili su zastrašujuće upute kako se odnositi prema seksualnim ropkinjama, piše Independent. Oni su znate još uvijek grupica divljaka koja sramoti islamski svijet i koju NATO ne granatira a strane sile ih iz nekog razloga toleriraju. Jbga nisu još uvijek srušili niti jedan bitan globalni kartel niti banku. Polahko…

Priručnik je izdan 3.12. pod nazivom “Odjel za zatvorenike i ženske poslove” u detalje objašnjava ko može biti seksualni rob, kada žena treba biti pretučena i pod kojim uvjetima je opravdano silovati djevojke koje nisu ušle u pubertet.

Pamflet sadrži 27 savjeta, a izdvajamo neke od njih.

 

Je li dopušteno seksati se sa ženskom zarobljenicom neposredno nakon što ju uzmemo u posjed?

 

Ako je ona djevica, on (gospodar) može imati spolni odnos s njom odmah nakon što ju uzme u posjed. Međutim, ako ona nije djevica, njena maternica se prvo mora pročistiti.

 

Je li dopušteno prodavati žensko roblje?

 

Dopušteno je kupovati, prodavati ili dati kao dar ženske zarobljenike i robove, jer one su samo objekt koji se može zbrinjavati, sve dok to ne uzrokuje bilo kakvu štetu.

 

Je li dopušteno imati spolni odnos s robinjom koja nije ušla u pubertet?

 

Dopušteno je seksati se s robinjom koja nije ušla u pubertet, ako je ona spremna za seks, ali ako ona nije pogodna za seks, onda je dovoljno uživati u njoj bez seksa.

 

Mogu li se dvije sestre uzeti kao ropkinje?

 

Dopušteno je imati dvije sestre kao ropkinje, ropkinju i njenu tetku, ili ropkinju i njenu ujnu. No, one ne mogu biti zajedno tokom spolnog odnosa, i ko ima odnos s jednom od njih ne može imati spolni odnos s drugom, zbog općeg konsenzusa.

 

Kakva je presuda u vezi ropkinje koja bježi od svog gospodara?

 

Muški ili ženski rob koji bježi od svog gospodara spada među najteže grijehe.

 

 

 

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare