Published On: Čet, pro 11th, 2014

DZIHAD FOR DUMMIES: ISIL objavio memento kako pravilno silovati, tući, postupati s djevicama i sestrama…

Militanti Islamske države dobili su zastrašujuće upute kako se odnositi prema seksualnim ropkinjama, piše Independent. Oni su znate još uvijek grupica divljaka koja sramoti islamski svijet i koju NATO ne granatira a strane sile ih iz nekog razloga toleriraju. Jbga nisu još uvijek srušili niti jedan bitan globalni kartel niti banku. Polahko…

Priručnik je izdan 3.12. pod nazivom “Odjel za zatvorenike i ženske poslove” u detalje objašnjava ko može biti seksualni rob, kada žena treba biti pretučena i pod kojim uvjetima je opravdano silovati djevojke koje nisu ušle u pubertet.

Pamflet sadrži 27 savjeta, a izdvajamo neke od njih.

 

Je li dopušteno seksati se sa ženskom zarobljenicom neposredno nakon što ju uzmemo u posjed?

 

Ako je ona djevica, on (gospodar) može imati spolni odnos s njom odmah nakon što ju uzme u posjed. Međutim, ako ona nije djevica, njena maternica se prvo mora pročistiti.

 

Je li dopušteno prodavati žensko roblje?

 

Dopušteno je kupovati, prodavati ili dati kao dar ženske zarobljenike i robove, jer one su samo objekt koji se može zbrinjavati, sve dok to ne uzrokuje bilo kakvu štetu.

 

Je li dopušteno imati spolni odnos s robinjom koja nije ušla u pubertet?

 

Dopušteno je seksati se s robinjom koja nije ušla u pubertet, ako je ona spremna za seks, ali ako ona nije pogodna za seks, onda je dovoljno uživati u njoj bez seksa.

 

Mogu li se dvije sestre uzeti kao ropkinje?

 

Dopušteno je imati dvije sestre kao ropkinje, ropkinju i njenu tetku, ili ropkinju i njenu ujnu. No, one ne mogu biti zajedno tokom spolnog odnosa, i ko ima odnos s jednom od njih ne može imati spolni odnos s drugom, zbog općeg konsenzusa.

 

Kakva je presuda u vezi ropkinje koja bježi od svog gospodara?

 

Muški ili ženski rob koji bježi od svog gospodara spada među najteže grijehe.